Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyuszivétel: bak-bak vagy...

Nyuszivétel: bak-bak vagy nőstény-nőstény?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy a szüleim egyet sem szeretnének ivartalaníttatni, nemhogy kettőt. Szóval nagyobb a valószínűsége, hogy egyforma neműeket veszünk, így nem kell egyet sem ivartalaníttatni. Viszont ebben az esetben a dominancia miatt összevereked(het)nek. De mégis melyik lenne a jobb? Két nőstény kevésbé verekedős?

Illetve lenne még egy kérdésem: tényleg olyan rossz egy nyúlnak egyedül? Ha csak egyet vennénk? Az viszont tény, hogy nem tudok napi 1 óránál többet foglalkozni vele. Az igaz, hogy a bak nyúl kevesebb törődést igényel, kicsit magának valóbb?

2015. jan. 2. 17:36
1 2 3
 21/22 KGabi0000 ***** válasza:

Az állataid közül egyedül a kutya igényel több gondozást,de én nem szeretnék már vitatkozni.

Megmondtam a véleményem,azt,hogy mi hogy tartjuk,Te tartsd úgy ahogy akarod,mi meg úgy ahogy mi akarjuk.Nem vagyunk egyformák.Ez van.A lényeg az,hogy egyikőnk állatainak sincs rossz dolga.

2015. jan. 3. 18:22
 22/22 anonim válasza:
Nekem egy baknyulam van, egyedül van. Az enyém nem olyan magányos, szerintem nem zavarja, ha egyedül van. Nekem is nehéz volt kikönyörögni, de anyukám is kellemesen csalódott benne. Valóban nem olyan sok bgond van vele. Csak 2-3 naponta cserélni kell az almát meg enni kell neki adni. Két baknyúl, ha olyanok, összeverekedhetnek, meg területet jelölhetnek.A nőstényeknél nem tudom hogy van.
2015. jan. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!