Süni kézhez szoktatása?
Mindennel próbálkoztam, 3.5 hónapja van nálam... Fogtam már kesztyűvel, simogattam, adtam neki kézből lisztkukacot de semmi. Vagyis őrűlten fújtat, puffog, a kezemben nem "nyílik szét". 9 hetesen került hozzám.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nálunk lakott egy sün pár évekig és egészen barátságosak voltak. Mi is etettük őket a gyerekekkel és pár hónap után már nem "fújtatott" egyik sem. Azt kell tudnod, amint az előző is írta, hogy a sün nem háziállat. Mi nem szurkapiszkáltuk őket ( nem simogattuk, nem vettük fel stb ). Idővel megszokták a jelenlétünket és tudták, hogy a kertjükben van a házunk :), tehát simán odajöttek a teraszhoz pl lecsekkolni a családot :) és nem vették fel a védekező pózt :).
Erdő/mező mellett lakunk, sajnos egy nap odébálltak.
Türelmesnek kell lenni, nem szabad erőltetni semmit. Legyél sokat vele és meg fog szokni.
Ezt gondolom már nézted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!