Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Süni kézhez szoktatása?

Süni kézhez szoktatása?

Figyelt kérdés

Mindennel próbálkoztam, 3.5 hónapja van nálam... Fogtam már kesztyűvel, simogattam, adtam neki kézből lisztkukacot de semmi. Vagyis őrűlten fújtat, puffog, a kezemben nem "nyílik szét". 9 hetesen került hozzám.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 31. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
A sün nem háziállat. Tavasszal engedd szabadon.
2015. jan. 1. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálunk lakott egy sün pár évekig és egészen barátságosak voltak. Mi is etettük őket a gyerekekkel és pár hónap után már nem "fújtatott" egyik sem. Azt kell tudnod, amint az előző is írta, hogy a sün nem háziállat. Mi nem szurkapiszkáltuk őket ( nem simogattuk, nem vettük fel stb ). Idővel megszokták a jelenlétünket és tudták, hogy a kertjükben van a házunk :), tehát simán odajöttek a teraszhoz pl lecsekkolni a családot :) és nem vették fel a védekező pózt :).

Erdő/mező mellett lakunk, sajnos egy nap odébálltak.

2015. jan. 1. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
*Mi is etettük őket a gyerekekkel - mármint a gyerekek is adtak nekik eleséget, nem a gyerekeket falták fel :)
2015. jan. 1. 00:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy engedem szabadon!!! Afrikai fehérhasú törpesün... Nézz utána és rájössz, hogy ez háziállat! Nem akarom megölni szóval nem engedem szabadon.
2015. jan. 1. 01:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Vagyis hobbiállat:)
2015. jan. 1. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Türelmesnek kell lenni, nem szabad erőltetni semmit. Legyél sokat vele és meg fog szokni.

Ezt gondolom már nézted:

[link]

2015. jan. 1. 01:28
 7/8 anonim ***** válasza:
A kesztyűt meg felejtsd el, mert úgy nem fogja megszokni a szagod.
2015. jan. 1. 01:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. jan. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!