Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meddig tart egy tengerimalac...

Meddig tart egy tengerimalac kézhez szoktatása?

Figyelt kérdés

Már több mint egy hónapja meg van. Minden nap kiveszem 10 percre simogatni. De, folyton remeg. Gondolom fél. Pedig nem bántom, vagy ilyesmi...

Mennyi ideig fog tartani, mire nem fog tőlem félni?

2011. jan. 1. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyedtől függ. Mindenkinél máshogy van. Kitartás!!
2011. jan. 1. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
ismerősömé is folyton remeg, pedig ő már 2éve nála van. nem fél, mert mászik rá folyton meg megy hozzá, hallgat is rá (hívja odamegy) de mikor simogatja remeg és hangokat ad ki. lehet ilyenkor érzi jól magát?
2011. jan. 1. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem idáig három malacom volt, egy lány, két kisfiú. A lány imádta a dögönyöztük, simogattuk. Elfeküdt, kotyorgott, láthatóan nagyon élvezte a dolgot. Ellenben a két kisfiú soha nem engedte igazán, hogy ölbe vegyük őket. Egyszerűen képtelenség becserkészni őket. Mindketten nagyon ragaszkodóak voltak, egyből mentek oda hozzám, körbejártak, abszolt nem féltek tőlem. A mostani kisfiú simán rámmászik, követ mindenhová, és igazi pofátlanságokat is megenged magának, pl kicselez, hogy bejusson a szobámba :D Egyáltalán nem fél, de a simogatást nem szereti. Persze néha látszik, hogy kicsit tetszik neki, de nem sokáig, már rohan is tovább. Ölbe venni képtelenség. Azt pont csak addig lehetett, amíg félt tőlem, mert "leblokkolt", és hagyta magát. Amióta hozzánk szokott, azóta ficánkol :D

Szóval malacfüggő. Egyébként remélem, hogy nemcsak 10 percre veszed ki naponta... én legalább egy órát szoktam szaladgálni hagyni az előszobában, és a ketrecéhez is minden extrát felszereltem... Hamar elunják magukat, főleg, ha nincs társuk. Mikor megvettük, szinte egész nap ott ücsörögtem a ketrec előtt, és így egy hét alatt megszelídült.

2011. jan. 1. 12:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Többször veszem ki, de egyszerre csak 10 percig
2011. jan. 1. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
1 h o n a p .
2011. jan. 1. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem remeg, hanem dorombol! :-D
2011. jan. 14. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem remeg. Én úgy hívom "hurrog", mikor nagyon örül :)
2011. jan. 24. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mindig, az öcsém régi összecsukhatós mesekönyveiből építettem egy karámot neki, amit egyre szűkítettem, természetesen úgy, hogy én is kényelmesen elférjek benne, egyszerűen csak hozzám szokott, olyannyira, hogy az ölemben szunyókált, belenézett mindenkinek a szájába, nagyon kezes volt! :) sok szerencsét! Hozzád fog szokni, ne aggódj!

18/L

2012. febr. 5. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!