Mennyire hangos egy hörcsög?
Leírom az én tapasztalatomat:
Nekem ketten voltak egy fiú egy lány, jól érezték magukat együtt.
Voltak terráriumban és ketrecben is,( mivel éjjeli állatkák)egész éjszaka rágták a ketrec rácsait,hiába volt benn nekik kis ez,kis az amit lehetett volna rágcsálni.Valahogy a ketrecen mászkálás és az rágása izgalmasabb-és hangos is-volt.
Inkább egy üveg(!!!!!!!!!) terráriumot javaslok.
Nekem az aranyhöri ketrecben volt, nem bírtam vele egy szobában, ha rájött a rágás, megőrültem tőle, ki kellett raknom az előszobába. A törpehöri üvegterráriumban van, semmi probléma vele, nagyon ritkán, pár hetente fordul elő, hogy annyira hajtja a kereket, hogy nekiverődik az üvegnek, és ezt hallom, de még ez is elviselhetőbb, mint a ketrec.
Szóval mindenképp az üvegterráriumot javaslom. Ja és egyedül tartsd, ahogy a 2. írta, egyrészt a szaporulat elkerülése miatt, másrészt tényleg területvédők egymással szemben.
Első vagyok.
Utolsó ismerős a problémád,sajnos nekem is ki kellett tennem a ketrecet a szoba elé.:(
Igaz azonos neműeket nem szabad együtt tartani,viszont a különbözőeket is csak akkor ha a kicsiket tudod hova adni(a mieinket visszavette az a kisállat bolt ahonnan hoztuk a szülőket.)
Hát ha szaporítani akarsz ész nélkül, utolsó, akkor tedd egy helyre a két különböző neműt nyugodtan.
Kérdező! Egyet tarts, mert a külön neműek is verekedni fognak, legalább is az esetek nagy többségében! És amúgy is, a folytonos vemhességbe belehalhat az anya, mert minden erejét felemészti. Így 3-4 hónap pihenőidő kell neki, addig pedig külön kell tenni a fiútól. Tehát ha két külön neműt veszel, két ketrecre lesz szükséged. Szerintem amúgy ketrecben tartsd, mert az jobb, több benne a mozgástér. Mindenhol hangos, mert rág, kapar, szaladgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!