Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyire hangos egy hörcsög?

Szamosii kérdése:

Mennyire hangos egy hörcsög?

Figyelt kérdés
Ha terráriumban tartom vagy ketrecben ugyanúgy hangos? Mennyire jó ötlet venni egyet a szobámba? Társas? Vagyis jobban érzi magát ha többen vannak?

2014. nov. 23. 09:16
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

Leírom az én tapasztalatomat:

Nekem ketten voltak egy fiú egy lány, jól érezték magukat együtt.

Voltak terráriumban és ketrecben is,( mivel éjjeli állatkák)egész éjszaka rágták a ketrec rácsait,hiába volt benn nekik kis ez,kis az amit lehetett volna rágcsálni.Valahogy a ketrecen mászkálás és az rágása izgalmasabb-és hangos is-volt.

Inkább egy üveg(!!!!!!!!!) terráriumot javaslok.

2014. nov. 23. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Hörcsögöt egyedül kell tartani, mert nagyon agresszív a fajtársaival, nagyon védi a területét. Két hörcsög meg is ölheti egymást. Egyébként éjjel turizik, eszik, kerekezik, én tudtam mellette aludni.
2014. nov. 23. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem az aranyhöri ketrecben volt, nem bírtam vele egy szobában, ha rájött a rágás, megőrültem tőle, ki kellett raknom az előszobába. A törpehöri üvegterráriumban van, semmi probléma vele, nagyon ritkán, pár hetente fordul elő, hogy annyira hajtja a kereket, hogy nekiverődik az üvegnek, és ezt hallom, de még ez is elviselhetőbb, mint a ketrec.

Szóval mindenképp az üvegterráriumot javaslom. Ja és egyedül tartsd, ahogy a 2. írta, egyrészt a szaporulat elkerülése miatt, másrészt tényleg területvédők egymással szemben.

2014. nov. 23. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Utolsó ismerős a problémád,sajnos nekem is ki kellett tennem a ketrecet a szoba elé.:(

Igaz azonos neműeket nem szabad együtt tartani,viszont a különbözőeket is csak akkor ha a kicsiket tudod hova adni(a mieinket visszavette az a kisállat bolt ahonnan hoztuk a szülőket.)

2014. nov. 23. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ha szaporítani akarsz ész nélkül, utolsó, akkor tedd egy helyre a két különböző neműt nyugodtan.

Kérdező! Egyet tarts, mert a külön neműek is verekedni fognak, legalább is az esetek nagy többségében! És amúgy is, a folytonos vemhességbe belehalhat az anya, mert minden erejét felemészti. Így 3-4 hónap pihenőidő kell neki, addig pedig külön kell tenni a fiútól. Tehát ha két külön neműt veszel, két ketrecre lesz szükséged. Szerintem amúgy ketrecben tartsd, mert az jobb, több benne a mozgástér. Mindenhol hangos, mert rág, kapar, szaladgál.

2014. nov. 24. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok: én is ketrecpárti vagyok, nehezebb belőle megszökni, jobban berendezhető, jobban szellőzik, nekem a ketrec a favorit :)
2014. nov. 25. 23:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Mekkora mozgástérre van szügsége 1 hörinek? A hely ahova tenni akarom kb. 40x30 centis.
2014. nov. 26. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Terráriumban nálam 40 cm x 60 cm az alapterület, és 30 cm magas. Egy ketrecnek szerintem jó a 30 cm x 40 cm alapterület, de 30 cm magas legyen azért! :)
2014. nov. 27. 20:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze az bőven megvan :)
2014. nov. 28. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!