A táncoló egér is annyira hangos mint a hörcsög?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 08:22
1/14 anonim válasza:
A hörcsög nem is hangos. Volt már papagájod? Na az hangos. :D
2/14 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy este!ő is rágja a ketrecet v kaparja terrát, megilyenek?
2010. dec. 2. 08:32
3/14 anonim válasza:
Ja igen, ő is éjszakai állat, úgyhogy kapar.
4/14 A kérdező kommentje:
egyszerűen válasza 1 nem vicces,2 nem válaszolt a kérdésemre,3. minek írsz ha nem is válszolsz?!!!!
2010. dec. 2. 09:26
5/14 A kérdező kommentje:
Léci még írjatok!!!:'(
2010. dec. 2. 09:26
6/14 anonim válasza:
Nem tudom, mi neked a hangos, de ők éjszaka vannak ébren és futkároznak, kergetőznek a forgácson. Ez hanggal jár, cincognak is néha, de engem kiskoromban nem zavart, tudtam aludni tőle. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy ezek az egerek génmanipuláltak, szándékosan megnyomorítottak, tartásuk és tenyésztésük nem etikus!!
7/14 A kérdező kommentje:
és a színes és foltos egér ugye nem ilyen "lüke" mint a táncoló?
2010. dec. 2. 13:31
8/14 199303 válasza:
nem is halotam még a táncolo egéröl:) most megnéztem nagyon édik:)
9/14 A kérdező kommentje:
sztem is!oké eldöntöttem...Dszungáriai törpehörim lesz!!!!!(valamikor)
2010. dec. 2. 15:01
10/14 tetris válasza:
Arra feltétlenül számítanod kell, hogy a kisrágcsálók éjszakai állatok. Vagyis éjnek évadján fognak rohangálni, mókuskereket forgatni, ropogtatni, alagutat fúrni a forgácsba, verekedni, neszezni, kisegeret csinálni.
A táncoló egér tényleg nagyon aranyos, de irtózatos büdös a pisije.Az állot egérpisa szaga az egész lakást betölti. Az alom rendszeres cseréje nem olcsó mulatság, és egy idő után már nyűg lesz.
Viszont olyan édik!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!