Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hóban kivihetem pár percre a...

Hóban kivihetem pár percre a nyulam?

Figyelt kérdés

Már régóta nem tudtunk kimenni, mert csúnya eső volt, és féltem, hogy vizes füvet fog enni stb.

Nos, most így hóban kivihetem? (és ha igen, akkor max. mennyit?)

2014. nov. 21. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha fehér a nyuszi, akkor nem ajánlom
2014. nov. 21. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
# nem tesz neki jót.
2014. nov. 21. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
2.-es: ha értenél az állatokhoz, akkor tudnád, hogy a fogságban élő növényevő állatok nem mindig preferálják a vizes füvet. Felpuffadhatnak tőle és elpusztulhatnak. Mielőtt ilyen ba.romságokat írnál gondolkozz el egy kicsit, bár ahogy gondolom szúnyogon kívül más háziállatod nem volt.
2014. nov. 21. 13:59
 4/11 trex21 válasza:
Mért is ne.vigyed
2014. nov. 21. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért akarnád kivinni, szegény állat egész nap benn van a meleg lakásban, kiviszed a hideg hóba, elázik a szőre kap egy jó kis fertőzést, aztán rohangálsz vele a dokihoz...

Amúgy hol laksz? Mo.-on jelenleg nincs hó.

2014. nov. 21. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Képzeld nekünk jelenleg 500 nyulunk van. Levágásra, és eladásra tenyésztjük őket, úgyhogy láttam már 1-2 dolgot ami a nyulakkal kapcsolatos. B.unkó!
2014. nov. 21. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
leszarom
2014. nov. 21. 14:17
 8/11 A kérdező kommentje:

5-ös: Nem feltétlenül kell mindig Magyarországra gondolni.

Amúgy azért akarom, mert így nincs túl sok levegője és úgy megszokta, hogy naponta kivittem, de már egy hete nem tudtam. Amúgy garázsba van.

2014. nov. 21. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:
hány fok van a garázsban ? És kint ?
2014. nov. 22. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert nem Magyarországra gondoltam. :) De ha titok honnan írsz...

Szerintem nem lesz semmi baja, ha nem viszed ki. Szellőztesd ki a garázst, annyi is elég, hogy friss levegőhöz jusson.

2014. nov. 22. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!