Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ajánlott a hörcsögpóráz? Nem...

Ajánlott a hörcsögpóráz? Nem tudom, hogy érdemes - e vennem az Aranyhörimnek egy hörcsögpórázt. Nem fog kibújni belőle? A pórázzal kivihetem sétálni az utcára?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 13:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne stresszeld a hörcsögödet ilyennel. Ha ki szeretnéd engedni, akkor barikádozz el neki egy biztonságos helyet a lakásban és ott engedd ki a ketrecből. Amúgy nappal nem hinném, hogy aktív lenne, éjszaka mozgolódnak....
2013. júl. 10. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
kiviheted, de csak akkor ha a porazhoz veszel hamot is neki. a hambol nem fog kibujni ha megfelelo meretu.
2013. júl. 10. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
a hörcsög utálná. inkább keríts el neki egy részt a szobádban, ahol szabadon járkálhat.
2013. júl. 10. 14:28
 4/12 anonim válasza:
Én a helyedben nem tenném meg, mert ha kibújik belőle akkor szomorú leszel ha elmegy, nem hiszem olyan sokat tudna sétálni és túl pici szerintem
2013. júl. 10. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
A höriporaz mar szinte allatkinzas. Ne vegyel
2013. júl. 11. 09:22
 6/12 Axhucsina ***** válasza:
Én szerintem csak felesleges pénzkidobás. De ha mégis megveszed ne vidd ki az utcára, mert nem biztonságos. Ha a lakásban akarod elengedni, akkor inkább csinálj neki egy kis kifutót, vagy vegyél egy hörcsöggömböt, mert több értelme van. Ahová szeretne benézni megteheti, de nem tűnik szem elől mert nem megy be a kisebb résekbe. Tehát a kérdésre visszatérve szerintem nem érdemes, megvenni, és könnyem ki is bújhat belőle, ha nem megfelelő méretre van állítva.
2013. júl. 11. 15:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Végül vettem neki, egy piros színűt.

Meg van vele, de annyira nem szereti.

Meg próbálom, valahogy hozzá szoktatni

2013. júl. 13. 15:21
 8/12 anonim válasza:
Ha kiviszed az utcára megbetegedhet. Nem hiszem, hogy hozzátudnád szoktatni a hámhoz.
2013. júl. 30. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
De, ha nem szereti akkor meg miért erőlteted rá?
2013. aug. 7. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
dikk minek neki poráz a nyakába bálás madzag oszt csű
2014. nov. 21. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!