Mért viselkedik így a hörim?
Én is tapasztaltam, hogy Fonzi mindenhova odadörgöli a hátsóját, ha kiengedem. (Fonzi különben lány.) Én úgy vélem, így jelöli meg a területét, vagy hajlandó párosodni, és szagmintát hagy Döncinek.
Hogy miért randalírozik, arról gőzöm sincs, de nem hiszem, hogy jót tesz neki, hogy napi kétszer áttelepíted. Mert ha belegondolsz, neked sem tenne jót, ha nem alhatnál a saját ágyadban. Úgyhogy a szemetelése szerintem a kiegyensúlyozatlanságára utal, és direkt idegesít ezzel téged.
De szerintem a ketrec semmiképpen sem jó választás egy rágcsálónak.
Viszont ha szeretnél fekete szíriai aranyhörcsögöt, én szívesen adok akár négyet is!:D
Azthiszem igazad van,de apukámat zavarja az esti móka:(
Szerinted mért nem jó a ketrec?(egy vagyont költöttem rá,azthittem jót csinálok neki)
Szerintem pedig a ketrec jobb, mint az akvárium, az én szegény megboldogult lányom teljesen begolyózott 1 nap terráriumban töltött időtől.
A dörgölőzés szagminta miatt van, tényleg a területét jelöli vele.
A forgácsot az enyéim is kiszórják, csak szórakoznak. Rakj kevesebb forgácsot, és keverd szénával, az jobban összefogja az egészet.
És ha apudat zavarja, akkor nem tudod kivinni egy másik helyiségbe, amit esetleg kilincsre lehet zárni? Én is ki szoktam őket vinni, mert 5en vannak, és nagyon hangos tud lenni a 3 kerék.
Viszont szerintem se pakolgasd át állandóan, nem tesz jót neki. Hagyd a ketrecben, és éjszakára költöztesd át egy külön szobába, ahonnan nem halljátok a bulit:)
Első vagyok. Szerintem azért előnyösebb egy terrárium, mert nem a rácsokon keresztül kell szemlélnie a külvilágot. Már, amennyit lát belőle. Persze a ketrecben fel tud mászni, de egy terráriumot is klasszul be lehet rendezni, ráadásul nem is olyan szemetes! Na, mindegy.
Az én hörcsögöm is rettentően zörög, de az első 2 hét után megszoktam. De mindenképpen az átszállítás lenne a jobb, nem pedig az áttelepítés.
Ja, még annyit, hogy a terráriumot sokkal jobban lehet takarítani. És a ketrecben, ha berozsdásodik a rács, és azt lenyeli, nem hiszem, hogy jót tesz neki.
De nem érvelek tovább.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!