Van egy fiú (dzsungáriai törpe) hörim. Ha veszek hozzá egy lányt h legyenek kis hörik ak bántják egymást?
Kedves utolsó hozzászóló!
Nem szabad azonnal visszatenni a hímet ha letelt a 4 hét, mert a nőstény hörinek pihenésre van szüksége, hogy regenerálódjon a szervezete, nem szabad ilyen gyorsan visszatenni a hímet, mert újra vemhes lesz a nőstény és az erősen megviselné a szervezetét, ha egymás után történne ez!!
Kedves kérdező! Ha komolyan tenyészteni szeretnéd őket, akkor neten olvass utána, mit hogyan kell ezzel kapcsolatban csinálni, mert sok fontos infót kell akkor gyűjtened, hogy ne legyen semmi baj!
17:49
Teljesen egyetértek veled, csak elfelejtettem odaírni. Kell a pihenőidő a mamának, minimum egy- két hónap.
nagyon köszönöm mindenkinek! egyszer már születtek kicsik tudom h hogyan kell gondotni de köszi a figyelmeztetést!:) de a mostani hörim nem szült még soha.. és ugy került hozzám h egyedül élt..ezért kérdeztem!:)
mégegyszer köszi mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!