NAGYON FONTOS DEGU! Help?!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy kis degum és nagyon szeretem, viszont most egy érdekes dolog van és nagyon félek. Porszívózás közben be volt zárva a ketrecébe, és szerintem megijedt mert elkezdted nagyon gyorsan futni körbe kb 2 kört lefutott aztán eldobta magát és most akármit csinálok mozdulatlan, felveszem a kezembe vagy hozzáérek mozgatom semmit nem csinál csak lélegzik és úgy csinál mint aki meghalt :( de él, mert néha megmozditja a lábait vagy a fejét ha nagyon piszkálom de amúgy semmit nem csinál.. Miért csinálja ezt? Segítsetek!2014. nov. 1. 10:49
1/4 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz az a biztos! Lehet valami rohama van mert nagyon megijedt.
2/4 A kérdező kommentje:
Én még arra gondolok hogy halottnak tetteti magát?! Csinálnak ilyet a deguk ösztönösen ha nagyon megijednek?!
2014. nov. 1. 10:58
3/4 anonim válasza:
Csinálnak. Az enyém, amikor először állatorvoshoz vittem, mire hazaértünk annyira kikészült, hogy egy órán keresztül csak ült mozdulatlanul és bámult maga elé. De nem is lehet csodálkozni ezen, mert egész életében csak a ketrecet és a szobát látja, ahol általában nem történnek váratlan dolgok, aztán hirtelen annyi inger éri. Szerintem nálad is ilyen "roham" volt. Remélem már jobban van.
4/4 anonim válasza:
Mentálisan elég gyengék. Nálunk az egyik degu őrült rohamba kezd minden takarításkor, pedig amúgy a mellkasomon elalszik, szelíd és nyugodt, kivéve ilyenkor. Van neki búvóhely, házikó a helyén, ahová beiszkolhat? Ha nincs, akkor tegyél be, így sokkal nagyobb biztonságban érzi majd magát, ha megijed valamitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!