Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » NAGYON FONTOS DEGU! Help?!

NAGYON FONTOS DEGU! Help?!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy kis degum és nagyon szeretem, viszont most egy érdekes dolog van és nagyon félek. Porszívózás közben be volt zárva a ketrecébe, és szerintem megijedt mert elkezdted nagyon gyorsan futni körbe kb 2 kört lefutott aztán eldobta magát és most akármit csinálok mozdulatlan, felveszem a kezembe vagy hozzáérek mozgatom semmit nem csinál csak lélegzik és úgy csinál mint aki meghalt :( de él, mert néha megmozditja a lábait vagy a fejét ha nagyon piszkálom de amúgy semmit nem csinál.. Miért csinálja ezt? Segítsetek!

2014. nov. 1. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz az a biztos! Lehet valami rohama van mert nagyon megijedt.
2014. nov. 1. 10:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Én még arra gondolok hogy halottnak tetteti magát?! Csinálnak ilyet a deguk ösztönösen ha nagyon megijednek?!
2014. nov. 1. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálnak. Az enyém, amikor először állatorvoshoz vittem, mire hazaértünk annyira kikészült, hogy egy órán keresztül csak ült mozdulatlanul és bámult maga elé. De nem is lehet csodálkozni ezen, mert egész életében csak a ketrecet és a szobát látja, ahol általában nem történnek váratlan dolgok, aztán hirtelen annyi inger éri. Szerintem nálad is ilyen "roham" volt. Remélem már jobban van.
2014. nov. 1. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Mentálisan elég gyengék. Nálunk az egyik degu őrült rohamba kezd minden takarításkor, pedig amúgy a mellkasomon elalszik, szelíd és nyugodt, kivéve ilyenkor. Van neki búvóhely, házikó a helyén, ahová beiszkolhat? Ha nincs, akkor tegyél be, így sokkal nagyobb biztonságban érzi majd magát, ha megijed valamitől.
2014. nov. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!