Mi lehet a baja? (Tengerimalac. )
Figyelt kérdés
Megpróbálkozok itt is. Leszögezem, holnap első dolgunk a doki csak közbe nézelődök a neten, hogy mégis mi baja lehet. Szóval 1-2napja nem eszik és nem is iszik. Nehezen ráveszem fecskendővel hogy igyon egyen akkor néha még rá is kap és nem akarja elengedni, de ha elé teszek vmit nem eszi meg sőt megszagolja és tovább áll, az itatójához pedig hozzá se ér. a szeme körül csipás vagy legalábbis gondolom hogy az csipa mert a szőrére van rátapadva. Kitisztítottam a bélzsákját mert az is tele volt utána mint aki istenien érzi magát ugrált és evett is kicsit inni továbbra se ivott. Azt hittem jobban van de fél óra múlva ugyan ugy csak nézi a falat és fekszik, de ha kirakom a szobámba a földre akkor pedig aktivan megy körbe körbe. néha meg próbál szénát enni de az se sokáig hatja meg megnéztem a fogát nem nőtt meg.a szőre is szép fényes és puha. fingom sincs mi baja van de nem tudok így lefeküdni aludni se.2014. okt. 26. 00:21
1/5 anonim válasza:
Végig a szeme körül olyan? Egyébként sokat szeretgesd meg, játssz vele, a tengeri malac társas lény. Őszintén remélem hogy sokáig fog élni, szerintem nincs nagyobb baja, csak társaságot igényel
2/5 Noémi'96 válasza:
Szerintem is unatkozik. Nem érzi jól magát a ketrecében. Szerezz be neki egy társat akár másik ketrecbe is, az is nagyon jó hatással van rá, ha csak látja a másikat és ha kiveszed őket csak akkor vannak együtt(ha nem szeretnél kicsiket ). Remélem nincs komoly baja és tudtam segíteni. :)
3/5 A kérdező kommentje:
3 eves nem kellett volna mar depisnek lennie eddig is ? Amugy voltunk orvosnal azert olyan a szeme mert nem iszik be van esve. Remelem rendbe jon :( koszi a valaszokat.
2014. okt. 26. 15:03
4/5 anonim válasza:
Lehet a magány alatti depresszió miatt előjött nála egy betegség.
Ha nem eszik, az a tengerimalacnál hatalmas baj!
Szerezz neki Trovet tápot, pépesítsd fel vízben, és fecsivel tömjed.
5/5 A kérdező kommentje:
Már sajnos elment, szóval köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 28. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!