Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi baja van a tengerimalacomnak?

Mi baja van a tengerimalacomnak?

Figyelt kérdés
Egy állatkereskedésből hoztunk 2 malacot.A fiú itthon csak a sarokban gubbaszt és odanyúlok a lány elfut a fiú meg nem.Belegondoltam, hogy már a kereskedésbe is a sarokban volt csak nem vettem figyelembe nem is értem magam.Talán beteg vagy nagyon megszeppent az új helytől esetleg?Amúgy a lány idősebb egy picit.Talán ez válthatja ki belőle ezt a magatartást?

2014. aug. 27. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

EZ MOST UGYE CSAK VICC????

Egy fiú és egy lány tengerimalacot vettél, és közös ketrecben vannak??? Igen, azt mindig tudtam, hogy tele a világ felelőtlen állattartóval, de hogy még reklámozod is, az már erős.

2014. aug. 27. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha kedvtelenség utalhat betegségre, ha mellé nem eszik se nem iszik, akkor meg főleg. Ha ezek mellé egyáltalán nem mozog a ketrecben, akkor meg biztos.

Ajánlatos szétszedni a fiú és lány malacot, náluk nincs se óvszer, se önmegtartóztatás. Szóval ha nem akarsz kismalacokat, akkor választ el őket külön ketrecbe.

2014. aug. 27. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, ha ezt te írtad nekem, tényleg nagyon sajnálom szegény malacaidat... MI AZ, hogy "két lány nem lehet együtt csak" - tudsz te egyáltalán VALAMIT a tengerimalacokról? Az állatorvossal ne takarózz, ő ilyen marhaságot nem mond. Ja, foglalkozol majd a kicsikkel, mi? Az anya meg belehal a szülésbe (vagy a következőbe, hiszen nyilvánvalóan fogalmad sincs róla, hogy kell tenyészteni a tengerimalacokat).

Nekem is van két malacom - ess hanyatt, lányok, és együtt vannak - ezért nagyon fel tud háborítani, amikor valaki kínozza őket puszta szórakozásból.

"Az üzenet szövege: Miért is vicc? Miért is felelőtlen? Utána olvastam az interneten, elolvastam egy könyvet és ráadásul állatorvostól is kérdeztem dolgokat ma délután.Egyáltalán nem volt felelőtlen cselekedet.Nem is értelek, a malacok társas lények!A 2 lány nem lehet együtt csak"

2014. aug. 28. 06:51
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem rengeteg malacom volt már, kb. 20 éve. nem értem, miért ne lehetne együtt a fiú és a lány.

szeretnék udvarias, szidalmazásmentes magyarázatot kapni, köszönöm.

2014. aug. 28. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek: ha kiismered a malacokat, meglátod, hogy mindegyiknek idő kell mire megszelidülnek. érzékeny állatok, a tapasztalatom szerint a legfélénkebbeknek akár két év is kell, hogy teljesen megszelidüljenek. de ilyenkor már egyáltalán nem futnak el tőled, akkor sem, ha ki vannak eresztve. oda is mennek hozzád, akkor is, ha kint vagytok a kertben. kézből esznek, megismerik a lépteidet, stb. de ez egy idő. Max. két év volt eddig nálam. türelmesnek kell lenni.
2014. aug. 28. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy mindenki értse:

a kérdező írt nekem egy gyalázkodó privát üzenetet, én meg letiltottam a további üzeneteit, és ez úgy tűnik, egy kicsit ... sokkolta szegény ártatlant.

2014. aug. 29. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!