Az egérfogóban megfogott egeret állandóan szétrágja valami?
Figyelt kérdés
Mi lehet az?Kirágja az egér belsejét.Nem túl szép látvány.Esetleg a többi egér?2014. okt. 25. 09:53
1/8 anonim válasza:
sztem rácsapódás közben nyomódik szét, én is múltkor olyat találtam
3/8 A kérdező kommentje:
Nem csapódik szét.Rácsap a fejére és az egész testét kirágják.
2014. okt. 25. 10:30
4/8 anonim válasza:
macska/madarak/nyest nem tudom hol van az egérfogó, de ha a szabadban akkor ezek a legkézenfekvőbbek. Ha az egereknek alapból nincs elég tápláléka akkor akár kannibalizmus is lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
A fogó a pincében van.Macska nem lehet.Amugy meg ha nagy ragadozó lenne akkor megenné egyben vagy arrébviné fogóstól.Az a lényeg hogy a fogóval az egér nem mozdult el a helyéről.Kirágja valami az egér beljejét a hasánál.Valami kissebb mindenevő,ragadozóra gondolok.Én eddig patkányra,egérre gyanakszom.
2014. okt. 25. 18:06
6/8 anonim válasza:
Lehet a többi egér, patkány, vagy akár rovarok is!
8/8 anonim válasza:
igen, akár rovarok is lehetnek.. a nyest amúgy simán bemegy. Az a galambnak is csak a fejét rágta le nálunk, szóval ki tudja az egérből mi kell nekik. De táplálék hiányában a többi egér is megeheti. Bár azok megennék akkor az egészet szerintem, nem csak a belsejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!