Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Csinált már valaki ketrecet a...

Csinált már valaki ketrecet a tengerimalacának?

Figyelt kérdés
Én is csinálnék, de nem nagyon tudom, hogy kezdjek hozzá... :( Ha valaki már csinált légysz írja le, hogy hogyan és miből csinálta és illesszen be egy képet, hogy milyen lett... :) Előre is köszi.
2010. jan. 24. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a patkányaimnak csináltam egy elég nagyot. Kell? vidd el, mert előbb utóbb úgyis kidobom.

Jó lett, fából van a kerete, ilyen L alakú fa lécekből, és ezüst 1x1cm-s nyúlrács van benne, azt meg obiban lehet kapni tekercsben, olyan 5ezer Ft egy tekercs rács.

Beleszögeltem a rácsot kis szögekkel, aztán benyomtam FBS szilikonnal, hogy ne tudjon szétesni sehogy, szóval stabil lett.

2010. jan. 24. 23:04
 2/6 anonim válasza:
11%
Állatok bebörtönzése szigorúan tilos jogerős ítélet nélkül!
2010. jan. 24. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám csinálta még régebben, mert a hülye állatkereskedő azt mondta, hogy a tengerimalacok nem tudnak létrázni és túl kicsit vettünk.

Annyira emlékszem(sajnos azóta meghaltak, és elvittük a ketrecet máshová...), hogy az alja csempézve volt, a fala 2 oldalon farostlemezek, két oldalon valamilyen rács, azok be voltak fóliázva, hogy a forgácsot a nagy rohangálás közepette ne szórják azért szét:). 60x60 centi volt az alaplapja, a magasság 3 méretben volt, a két szint miatt. Volt nekik egy rámpa a 2. szinthez, de általában feldöntötték és felugráltak inkább:). Képet sajnos nem találtam...

2010. jan. 24. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első, ha a kérdezőnek nem kell a ketrec és elfogadom ;)

Am én is ezen gondolkozom, szal várom veled az ötleteket :)

2010. jan. 25. 00:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Azért szeretnék csinálni, mert nekem méretre kéne és azokat a ketreceket amiket lehet kapni, az méret sajnos nem jó nekem. Nekem 25-ös magasság kéne olyan ketrec meg nincs... :s Akváriumot lehetne csináltatni ilyen méretben, de nem akarom a malacom akváriumba tartani!! Utolsó válaszolónak üzenem, hogy tőlem az övé lehet a ketrec... :) Mert nem hiszem, hogy pont 25-ös a magasság, sajnos! Első válaszoló, azért köszi szépen! :)
2010. jan. 25. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én bátyám mókusnak csinált és csináltatott ketrecet. Egy polcot épített be a mókucinak, így hatalmas helye volt, a rácsot pedig csináltatta hozzá. Nem volt olcsó, azt tudom, de ha az ár nem annyira számít, akkor el tudom neked kérni a fickó címét, aki a ketrecet csinálta neki.

Most nincs róla fényképem, de kb. 140 magas, 140 széles és 70 hosszú az állatka lakása. Ebből az elülső "fal" van rácsból (a 140x140-es), a többi a beépített polc. Ha érdekel, tudok csinálni képet is.

2010. jan. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!