Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Idős nyuszimnak lehet daganata...

Idős nyuszimnak lehet daganata van?

Figyelt kérdés
Elvittem dokihoz a nyuszimat, mert örökké egy irányba fordította a fejét és nyáladzott. Megnézték a fogát, kiderült hogy a hátsó fogai nincsenek rendben, de jól nem tudták felmérni a terepet mert nem igazán engedte a nyuszi. Ezért csináltak koponya rtg-t, a képen egy dió nagyságú, szóval a nyúl koponyájához képest nagy foltot találtak a pofája bal részében. Mivel ez a doki nem igazán értett a nyulakhoz elküldött egy másik orvoshoz egy másik városba, ahová hétfőre kaptunk időpontot. Addig is akinek esetleg volt már hasonló helyzetben a nyuszija, megtudná mondani, hogy ez lehet esetleg más is mint daganat? Pl a rossz fog miatt tályog vagy vmilyen gennyes góc, nem tudom. Vagy ha ne adj Isten daganat az simán lehet jóindulatú is nem? Illetve az altatás nem terheli meg az öreg nyuszimat?
2014. okt. 18. 00:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Vidd szakértőhöz, ő kideríti mi az a folt.
2014. okt. 18. 00:43
 2/20 A kérdező kommentje:
mint írtam hétfőn megyek, csak addig is hátha vkinek volt hasonló problémája
2014. okt. 18. 00:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen nem volt,de majd megteszed légyszi,hogy leírod mit mondtak?

Remélem semmi olyan komoly ,és rendbejön.

2014. okt. 18. 21:41
 4/20 anonim ***** válasza:

Az a folt bármi lehet, ezért javasoltam a szakértőt.

Kezdődő tályogtól a gyulladáson át a daganatig elég sok oka lehet egy foltnak.

Hétfőn remélhetőleg kiderül, addig nyugi.

Szurkolok, hogy ne legyen komoly baj.

2014. okt. 18. 22:24
 5/20 A kérdező kommentje:

Rendben majd megírom, mit mondtak.

Az itteni doki az mondta, hogy gyulladás biztos, hogy van. Remélem "csak" ennyi, és szépen helyre tudják hozni.

Hétfőn egy olyan dokihoz viszem aki direkt egzotikus állatkora van specializálódva. Mármint a kutyához meg cicához képest. Pl. kígyók, teknősök, nyuszik stb.

Itt az mondták, hogy a hátsó fogát mindenképp meg kell reszelni ahhoz pedig altatják, akkor derül ki mi is ez a folt. Nagyon bízom benne, hogy könnyen kezelhető vmi lesz, ha esetleg daganat is, akkor is kitudják kapni.

2014. okt. 19. 01:02
 6/20 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm, aranyosak vagytok hogy szurkoltok. :)
2014. okt. 19. 01:40
 7/20 Schibo ***** válasza:
Mi a helyzet, mit állapított meg az orvos? Remélem nincs nagy baj! Mennyi idős a nyuszkó?
2014. okt. 21. 06:57
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem voltunk tegnap, át kellett raknom mára az időpontot, mert közben a nagymamám rosszul lett és kórházba kellett mennünk. Ma 6 ra megyünk, ha minden jól megy, és nem jön közbe semmi. 8 és fél éves a nyusz.
2014. okt. 21. 13:44
 9/20 Schibo ***** válasza:

ejha! az szép kor :)

melyik orvoshoz mentek?

2014. okt. 21. 14:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Tatára megyünk a Tappancs rendelőbe Dr. Márkus Bálinthoz.
2014. okt. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!