Vörös macska macit lehet kapni?
Tudom, hogy nagyon felvágós vagyok, meg önző, meg felelőtlen, mert jó nekem a macska is, de már ezer éve küzdök ezzel és mindég elhatalmasodik rajtam az érzés, hogy annyira aranyos kis bundás jószágok!
Rendelhetek ebayről? Vagy menjek ki Bhutánba, Kínába, Indiába, Laoszba, Mianmarba vagy Nepálba?
Most nézzétek meg? Tudjátok rá azt mondani, hogy nem imádni való kis mackósság?
Kis panda nem csak Pesten van, hanem Veszprémben és Szegeden is. Bárhol tudod nézegetni.
A faj súlyosan veszélyeztetett, mivel az első listán szerepel a Washingtoni egyezményen, te sem beszerezni, sem foságban született (pl. állatkerti) példányt tartani sem tudnál. Kicsit több kell ahhoz, hogy magányszemély ilyenbe belevágjon.
Nem ugyan az, de az én cicám ilyen és nem cserélném el semmilyen más állatra, mert kedves, játékos és puha:) Imádom:)
Volt már ház cicám, őket is imádtam, de a mostani cicám egy csoda:)
Szeged és Veszprém messzebb van mint Budapest :D csak úgy mondtam.
A japán tv műsorokban meg csak úgy játszanak velük :D, inkább kiköltözöm egy kínai erdőbe és velük fogok élni.
ez egy panda. semmi köze a macskához. vadállat, tudod: a bazi nagy fekete-fehér rokona...
nem tarthatsz otthon hasonlót sem. a vörös panda ráadásul veszélyeztetett állat. szerezz egy garfield plüssfigurát, ezt azonnal verd a fejedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!