Macska és tengerimalac?
A macska bántaná a tengerimalacot ? Nyílván a malacka mindig ketrecben lenne, de szerintetek nagyon piszkálná, nyúlkálna befelé?
Akinek van malaca és macskája is , ott hogy van??
És mennyi idős volt a cica amikor jött a tengerimalac?
Mert nálunk már mindegyik cica több mint 3 éves.
Nálunk kölyök volt.
De egyébként szerintem jobban függ a természetétől, meg hogy mennyire okos, olyan értelemben, hogy mennyire lehet hatni rá, hogy hagyja békén.
Így jobban meggondolva lehet, hogy át kéne ezt gondolni.
Egyrészt egy tengerimalacnak az elég sivár élet, ha egy ketrecben éli le az életét.
Másrészt folyamatosa egyes számban beszélsz róla, márpedig a t.malac erősen szociális, minimum 2 kéne belőle, amúgy is stresszelni fog az elején, nagyban lerövidíted az életét , ha egyedül tartod.
Amire csak rátesz a macska egy lapáttal, ha prédát lát benne. Egy ilyen kis állat képes a stresszbe belehalni.
Hűt igen, átkell gondolni, jó pár napja ezen gondolkozok.
Szerintem ezt lehetetlen eldönteni, mert nem lehet tudni, hogy a macskák hogy reagálnának rá, az egyktől biztos nem félteném mert az nagyon félénk, életébe nem fogott semmit, még a játék egérhez se mer hozzá nyúlni. Inkább a másik kettő olyan, hogy szeretnek vadászni, sőt az egyik ha éhes tisztára meghülyül, fel alá szaladgál, megtámadja a többieket. Viszont volt egyszer egy kiskutyánk ami kb akkora volt mint egy tengerimalac, a macskák nem bántották, tudom persze más , mivel érzik rajta a kutya szagot, de nem foglalkoztak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!