Szeretnék venni 2 db hörcsögöt egy fiút meg egy lányt! Mitkel a hörcsögökröl tudni enni adni mit kel nekik stb? Meg ha majd meg fial a lány hörcsög ki kel venni a fiút?
Figyelt kérdés
Elöre is köszönöm a válaszokat!2014. okt. 5. 10:58
1/12 anonim válasza:
Szia.
Én auralátó vagyok, és a Tiéd egy ritkaszép aura, némi rossz helyesírással. Szerintem a ClubCarddal nem sokra mész, de Te tudod...
2/12 anonim válasza:
szia:) NE tarts együtt fiú meg lány hörcsögöt!!!! nekem pont ma ölte meg a lány a fiút úgyhogy nemkéne.. nem társas állatok...
3/12 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a választ!
2014. okt. 5. 14:56
4/12 anonim válasza:
Nyugodtan vehetsz 2hörcsögöt!DE akkor számolnod kell a következő költségekkel:
1) Külön lakóhely(TILOS őket egy lakhelybe tenni mert a szabadban is csak párzási időszakban találkoznak!)
2)Több táp(mondan
5/12 anonim válasza:
Nom sem kell többe kerül bár ez függ a táp minőségétől!)
Igaz ez már amiket íttam 10 000Ft fölött van de akar mi közbe jöhet!Pl:
6/12 anonim válasza:
A hörik közül valamelyiknek faháza van.És kirágja akkor venni kellene ujjat.Ha akarsz hörcsöglabdát is vehetsz nekik nekem is van 2hörim imádnak benne lenni!A labda ára:2000Ft de ez mérettől függ!
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! És nem lehet betegséget elkapni a hörcsögtöl?
2014. okt. 6. 16:05
8/12 anonim válasza:
Hidd el nem!5éves korom óta vannak most 12vok de egyszersem fertőztek meg!:D
9/12 anonim válasza:
És ezt érdemes tudni!
Étrend:Lehet kapni a kisállatkereskedésben tápot nekik,akár ételkiegészítőt.Fontos nekik adni zöldséget gyümölcsöt!Figyelem: K kezdőbetűs gyümitz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!