Mit csinál az "anya", és az "apa" hörcsög hogyha kicsinyei fognak születni?
Figyelt kérdés
mármint hogy viseklednek csinálnak valamit szokatlant?2010. jan. 22. 15:12
1/10 anonim válasza:
unokatesóm hörcsögjei sajnos megették a kicsiket....
2/10 anonim válasza:
Igen épp ezért kell külön ketrecbe tenni őket! Am semi szokatlant azon kívül hogy megtömi a "apa" az "anyucikát"...
3/10 anonim válasza:
Nálunk közösen nevelték őket. Aranyosak voltak. Ha jobban visszaemlékszek akkor az apa többet foglalkozott velük.
Megfigyeltem h amikor már nagyobbak voltak a picik,az apa rágott nekik répát és odavitte. :)
4/10 anonim válasza:
Nálunk együtt voltak, és elkezdték megzabálni a kicsiket.
5/10 anonim válasza:
Nálunk volt olyan,hogy az apa megette a kicsiket.De egy másik pár esetében viszont semmi probléma nem volt,az egyik pici mindig az apa hátán aludt.Ezt így előre nem lehet tudni.
6/10 anonim válasza:
Nálam az apa megette a kicsiket és amikor a kicsikkel végzett az anyát is elfogyasztotta.
7/10 anonim válasza:
Tanulság: a höriket külön kell tartani. Bocsi, de már épp elég helyen ezt szajkózzák. Amúgy dzsungikat tenyésztek.
9/10 A kérdező kommentje:
=)
2010. jan. 25. 15:45
10/10 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem dzsungáriai törpehörim volt és az apa megette a kicsiket, tanultam belőle és a következőnél különválasztotam őket és meg is maradt a 4 pici hörike.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!