Bogyózik a hörcsög, de a kezembe?!?!
szóval egyik rokonomnak volt 2 hörcsögje,de veszekedtek ezért elhoztam az egyiket.úgy tünik kijövünk egymással,el van a kis lakosztályába is.
A probléma az hogy amikor a enyerembe van,akkor jön rá a bogyózhatnék és le is pisilt.Normális h a kezembe bogyózik meg hogy ennyit?
én is gondoltam rá,de kivettem vagy 3-4 szer és nem menekül,tök jól el van,nem hiszem hogy annyira fél vagy megijed.
ezért nem tudom miért csinálja.
Igen, nekem is jól elvan, de hidd el, fél még!!
A kis hörik még nálam is ezt csinálják, ők nem megharapnak hanem bepisilnek félelmükbe.
Majd elmúlik 2-3 hét múlva. Addig is szépen kezet mosol utána és kész.
Még meg van zavarodva, nem érti miért van egyedül és ki vagy te. Hízelegj neki finom falatokkal, finoman vedd ki, engedd fel az asztalra/ágyra hadd nézelődjön, ajd neki időt! :)
Türelem..:)
Elmúlik majd addig meg majd kezet mosol...:)
Nem nagy mesterei egyébként a visszatartásnak a hörcsögök így ha elkezd izegni mozogni akkor majd észreveszed, hogy mikor akar pisilni és visszateszed..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!