2 napja vannak hörcsögeim, és úgy látom, hogy eddig még nem ittak vizet az itatójukból. Hogyan tudnám megitatni őket? Vagy nem kell erőlködnöm? Milyen sűrűn iszik a höri és kb. mennyit?
hát én azt csinálnám, hogy odavonszolnám a hörit, és az itatót megnyomnám, akkor észrevenné, hogy ott a víz :)
mert lehet amilyen buta nem jött rá eddig.
Egyébként nekem volt olyan hörim, aki 3 napig eltűnt a lakásban, a földön lévő nylon zacskót kirágta és abból meg eltünt a hörikaja, hát ő sem ivott 3 napig, mert ugye nem találtam sehol. Aztán hallgatóztam csöndben, és a hangfalból jött valami piszmogás, majd kiszedtük a hangszórót, ott ült bent és mosolygott, előtte meg egy nagy kupac hörcsögkaja. A kaját így a bass reflex nyíláson át hordta be, meg azon keresztül közlekedett.
Szóval 3 napot simán kibírnak víz nélkül ezek szerint.
"hát én azt csinálnám, hogy odavonszolnám a hörit, és az itatót megnyomnám, akkor észrevenné, hogy ott a víz :) " - BEVÁLT az egyiknél!
A másiknál a fecskendős megoldás kellett, de ezek után a hörijeim maguktól mentek oda az itatóhoz, a mai nap folyamán többször is!
Szóval úgy tűnik, kell a hörcsögnek a víz még a sok gyümölcs és zöldség mellett is!
Mindenkinek köszönöm szépen a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!