Hát ne puszilgasd az istenit! Inkább te kaphatsz el tőle valamit... egy egy ÁLLAT!
2011. júl. 3. 23:55
2/10 anonim válasza:
*ez egy állat!
2011. júl. 3. 23:58
3/10 anonim válasza:
:D:D
2011. júl. 4. 00:00
4/10 anonim válasza:
Nyilván nem csak puszilgatásra gondolt. Nekem mikor volt, én nagyon vigyáztam, hogy mindig kezet mossak/fertőtlenítsek, mielőtt az állataimhoz nyúlok, meg egyáltalán bármihez, ha előtte hozzáértem a herpeszhez.
2011. júl. 4. 00:12
5/10 anonim válasza:
Ha kijön a herpeszed, teljesen mindegy, hogy kezet mosol-e vagy sem. A herpeszvírus úgyis ott van a szervezetedben.
2011. júl. 4. 00:18
6/10 anonim válasza:
Nem valószínű. Az elsőnek meg mondom, hogy az állatok több dolgot kaphatnak el tőlünk, mint mi tőlük.
2011. júl. 4. 00:52
7/10 anonim válasza:
"Ha kijön a herpeszed, teljesen mindegy, hogy kezet mosol-e vagy sem. A herpeszvírus úgyis ott van a szervezetedben."
Nyilván nem vagyok teljesen retardált, de nem mindegy, hogy a kissé nedvedző herpeszhez ért kezemmel fogdosom-e össze a billentyűzetet meg a hörcsögöt, vagy megmosom, mindig miután hozzá/környékéhez nyúltam.
2011. júl. 4. 12:07
8/10 anonim válasza:
Ja ha még mindig nem értenéd, nem magam miatt, nekem mindegy.
2011. júl. 4. 12:07
9/10 anonim válasza:
Én is szoktam puszilgatni az állatkáimat: hörcsög, hullámos papagájok.
A hullámos papagájok viszonozni is szokták.
Semmi bajom nem lett és nekik sem. 15 éve vannak állataim.
2011. júl. 5. 10:09
10/10 anonim válasza:
Az állatoknak erősebb az imun-rendszerük és ezt meg honnan vettétek hogy többet kapnak el tőlünk..Hülyeség..12 éve puszilgatom az állataim és egyszer sem kaptam tőlük el semmit..És ők sem tőlem..Sőt volt olyan h betegek voltak és puszi->semmi nem történt-.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!