Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpenyulat hogy lehet...

A törpenyulat hogy lehet megszelidíteni? 1 hónapja vettem,4 hónapos, és kisfiú. Ha benyúlok a ketrecébe azonnal harap, és morog. Mit lehet tenni a harapás és a morgás ellen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 19:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most simogattam. 20 percet ott feküdt mellettem, simiztem és puszilgattam. Aztán abbahagytam és egyből harapott :s
2010. jan. 21. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tömesd ki.
2010. jan. 21. 21:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg téged kéne kitömetni... tapló :s
2010. febr. 19. 18:43
 14/18 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy most válaszolok. hát a nyakánál szórítom a földhöz, vagy ahol épp elkapom. és utána addig simizem amíg nem csukja be szinte a szemét... a szeme alatt is szoktam simizni. folyamatosan beszélek hozzá, mint egy emberhez... hihetetlen kapcsolat alakult ki köztünk. pedig az egyik legagresszívabb fajta. nem tudom, hogy segít e ha sokat van kint. a legelső nyuszijaink is sokat voltak kint és kötekedősebbek is voltak.
2010. márc. 15. 01:24
 15/18 anonim válasza:
Szia!Az enyém 1x véletlenségből harapott meg, elnézett engem 1 másik nyuszinak..vagyis a nadrágomat. Azután énis jobban tartottam tőle..féltem hozzányúlni stb aztán egyszer rám morgott amikor séta után leakartam venni a hámot. nagyon megijedtem.. kivettem a ketrecből és elkezdett futkozni lenyomtam teljes erővel a nyakánál kapálozott 1 darabig és abbahagyta. Azóta nem morog vissza és nem agresszív. Muszáj leírnom a történetet hogy értsd mire akarok kilyukadni.. Szóval a barátom idehozta a nyuszóját hogy barátkozzanak azt mondták az én nyuszimra hogy fiú és kiderült hogy lány és a barátomé is összeverekedtek..ahogy próbáltuk a barátommal szétszedni őket az enyém eldőlt és fekete volt a nacim mint a másik nyuszi és teljes erőből nekem ugrott és a combomból hiányzik 1 darab..ahogy rámugrott felugrottam és sikítva ráztam le magamról mert a fogaival kapaszkodott bennem és nagyot nagyot esett akkor. Onnantól kezdve a répa adás nem ment kézből csak úgy ha kitépte a kezemből.De sosem engedtem neki hogy kitépje teljes egészében. Pár hét után megint normálisan kézből eszik és ha tapsolok is fél.Ha meg rossz vagy taps vagy fenékre vágás. Nálam beválnak. Meg ha megemeled fentről és kepeszt meg nem tetszik neki ne engedd..megadja magát amikor rájön hogy nem ő az erősebb. Nálam így sikerült lassan 2 hónap után valamiféle fegyelmet kialakítani. Bocsi hogy ilyen hosszú lett..:$
2010. máj. 26. 17:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Szija Fruzsi... xD
2010. máj. 27. 14:49
 17/18 anonim válasza:
BCSTTTTT LOVE VAN:D Ki gondolta volna hogy pont te kérsz tanácsot amikor én ezeket mind tőled tanultam:D SzercsiMercsi♥
2010. máj. 27. 17:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Kicsi a világ szivem =) Szeretleeeek
2010. máj. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!