Hörcsög, talán tetszhalott?
Figyelt kérdés
Sziasztok :( Nem tudom mi a baja, nem vettem rajta semmit észre az előző napokban. Ma szinte végig csak aludt, egyszer fel is ébresztettem, s utána visszaaludt. 5 óra múlva sajnos már nem reagált semmire. Nem tudom mi a baja, előtte ugrált, tekert, evett rendesen, ivott. Arra gondoltam, hogy a ketrec tetejéről mindig leugrott, lehet megüthette magát. Nem tudom. Lehet tetszhalott egy höri? Most egy konvektorra tettem, hátha felmelegszik, és nem lesz baja. Szerintetek? :(2014. szept. 22. 21:25
11/13 julcsika01 válasza:
szerintem csak lehibernálta magát. hagyd békén ,de tartsd szemmel
13/13 Simkó Edina válasza:
nekünk 2 hörcsögünk is van Spuri a törpehörcsög aki pókembernek és Hudini keverékének érzi magát és Bogyó aki a frászt hozza rám folyton halottat játszik hátára fexik 4 lába fent szája nyitva a doki azt mondta a kattantot hagyjuk elvan magának viszont Bogyóra figyeljük hogy lélegzik e mert volt olyan mikor félórán keresztűl halottat játszott,a lényeg hogy tudnak tetszhalottak lenni sőt hibernálni is tudják magukat nem kevés időre nekúnk a doki azt javasolta hogy a füle alatt vagy a hasánál csikizzük meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!