Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tudtok ajánlani olyan kis...

Tudtok ajánlani olyan kis állatkát ami nem hangos, nem büdös, és elviseli azt hogy napi mondjuk 14 órát nem vagyok otthon?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 15:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A teknős nagyon büdös. Nem ajánlom.

De mi lett a végső választás?

2014. szept. 8. 08:42
 22/22 anonim ***** válasza:

A teknőst én sem ajánlanám.

Még rendszeres gondozás mellett is valóban nagyon büdös, ráadásul még zajos is, a páncélja állandóan kopog az akvárium falán.

Nekem volt, egy hónap után túladtam rajta, házi kedvencként tulajdonképpen semmire sem jó, és ha nem figyelsz oda még meg is harap.

De tényleg, minek neked kisállat?

14 óra távollét után még azzal is szarakodni, takarítani, etetni stb... ahelyett, hogy pihennél...

Én is szeretem az állatokat, míg vidéken laktam voltak kutyáim, (és még szeretnék is), de mióta a munkám miatt beköltöztem a fővárosba a megfelelő életteret sem tudnám biztosítani, ráadásul nagyon keveset vagyok idehaza, azóta inkább nem tartok kutyát, mert elhanyagolni nem akarnám, viszont időm sem volna rá.

Még egy kisállat is nagyon sok törődést igényel, ha rám hallgatsz addig nem tartasz amíg nem lesz rá elég időd, hogy foglalkozhass, törődhess vele.

2014. szept. 8. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!