Néhány kérdés a hörcsögökről?!
1.Mikor nől ki igazán a szőrük?
2.Mikor lehet a kicsiket elválasztani az anyjuktól?
3.Melyik a legjobb márkájú kaja a hörcsögnek?(PEPE stb.)
4.Az első három napban tényleg nem ajánlatos kivenni őket?
5.Wc is kell neki külön?Miből lehet csinálni?
6.Ha rakok be neki valamilyen kis wc-t, azt használni is fogja?
7.Milyen jutalom csemegéket adhatok neki?(gyümölcs, széna stb)
8.Tényleg az almafa a legjobb a fogai koptatására?
9.Milyen magasra lehet tenni egy ketrecet?
(Van néhány kérdés, amire én is tudom úgy nagyjából a választ, de azért jó lenne elolvasni mások véleményeit is!Főleg a tapasztaltabbakat pl: akinek van/volt hörcsöge)
1.Nyolc naposan már egy picit megjelenik,de igazán kéthetes korukban nő ki.
2.4 hetes korukban már muszáj,mert az anya ott már magának készíti a fészket vagy mi?Nem tom.De hogy ha,nem választják el 4 hetes korukban akkor az anyjuk megharaphatja őket,esetleg még meg is eheti őket.
3.Amelyekben nem csak magvak vannak(mert ezek ugye mindegyikben vannak)hanem szárított gyümölcsök(pl.: a szárított banán,-alma).De az sem árt ha van benne valami giliszta féle.
4.Tényleg nem.
5.Hát nem muszáj.De ha van az jó.Kisállat boltokban lehet venni.De ha nem venni akarsz,akkor jó lesz valami kisebb edény is.
6.Egy kis idő után lehetséges.De ha nem tetszik neki nem nagyon fogja használni.De általában ebben nem szoktak válogatni.
7.Nekik már az is jutalom,ha normális kaját adsz neki(magvakra gondolok).De egyébként náluk a gyümölcs a nyerő.
8.Igen.De arra is figyelj,hogy ha permetezve van a fa akkor ne adj belőle neki mert az árthat az egészségére.
9.Hogy-hogy milyen magasra??Hát nem ajánlatos az ilyen baro.mi nagy polcokra.inkább kisebb polcra.De ajánlatos a földön.
(nekem van hörim)
A törpehörcsöggel nincs sok baj.
icike-picike szőrmók!:D
Jah!!értem.
Nekem ezután nyuszim lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!