Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Elment a tengerimalacom...

Elment a tengerimalacom hangja mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy éves fiú malackám van. Tegnap vittem a tengerimalackámat állatorvoshoz ugyanis 2 hete mintha köhögne és tüsszögne. A szeme tiszta volt és az orra sem folyt az állatorvos se igen tudta megmondani mi baja lehet. Kapott egy kis antibiotikumot azóta mintha rosszabbodna. Most vettem nem rég észre h semmi hangja nincs egész nap pedig nagyon hisztis. Étvágy van és ugyanúgy ugrál és rángatja a ketrecét ha ki akar menni v éhes csak ilyenkor az a tipikus uji uji hangot adja ki most meg nem. Amikor a fenekénél simogattam amit nem szeret amikor morog akkor is ilyen épphogy csak érezni lehet inkább h morog. Mit tegyek? Holnap reggel vigyem el állatorvoshoz vagy mit tegyek? Nem akarom hogy valami baja legyen

2014. aug. 24. 20:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az Állatorvosi egyetem egyik orvosához vittük és ott megmondták hogy allergiája van mert az nem alom ami ilyen citromos szaga van meg ilyenek. Pormentes faforgácsot vettünk. Amúgy azért ment el a hangja mert a kedves állatorvos azt se tudtta mi baja van és antibiotikum legyengítette a kis szervezetét még szerencse hogy kiváltottam a c vitamint és attol jobban lett. Már makk egészséges és hangos a kicsikém.
2014. szept. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!