Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van 2 házipatkányom és 1...

Van 2 házipatkányom és 1 westie keverék kölyök kutyám. Mikor megszagoltattam vele az egyik patkányt, elkezdte a mancsával" bökdösni"és ugatni kezdett rá. Mostanra már rájuk se hederít, hiszen még kölyök. De ha felnő, nem fogja őket bántani?

Figyelt kérdés

Vagy ez most már belevésődött a fejébe?

Köztudott,hogy a westie eredetileg patkányvadász kutya. Ezért kérdeztem meg.

#összeszoktatás #patkány #westie kölyök
2014. aug. 22. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értek ezekhez nagyon de lehet h megfogja szokni.
2014. aug. 22. 19:24
 2/4 anonim válasza:
Szerintem, ha most nem bántja akkor nagy korában sem fogják érdekelni őt. Megszokja őket. De ha ugatja vagy bántani akarja akkor GYENGÉN üss rá az orrára és mond, hogy "nem szabad".
2014. aug. 22. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez az gyengéd orra ütés már egyszer bevált, mikor még régebben volt egy kiscicám és egy labradorom. A kutya nem hagyta békén, így gyengén ráütöttem az orrára. Utána már nem nagyon piszkálta.
2014. aug. 22. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!