Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valószínű, hogy hónapokon...

Zsófi 18 kérdése:

Valószínű, hogy hónapokon belül lesz Afrikai Fehérhasú Törpesünim mi a tapasztalat velük, mennyire volt nehéz kézbe szoktatni, mekkora ketrec kell? Szóval mindent tudni szeretnék róluk

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Ember!nem tudod hogy Afrikában tombol az ebola?!be ne hozd az országba!
2014. aug. 12. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
lehet, hogy nem írta, de értelmes válaszokat várok
2014. aug. 12. 13:50
 3/4 anonim válasza:

Azért kell kitartás, meg türelem, hogy megszelidítsd,bár közel sem annyi, mint mondjuk a csíkos mókushoz. Fontos, hogy nagy ketrecet biztosíts a számára, egy nyúlketrecet mondjuk. Benne forgács, wc, önitató vagy itatótálka, + tálka a kajának. Fontos a rovar, mivel rovarevő. Onnan tudod, hogy már nem fél tőled, hogy engedi megfogni magát, és már nem szúr. Sokat kell vele foglalkozni! Éjszakai állat, és szüksége van futókerékre, ami éjszaka lehet, hogy hangos, de muszáj...

Én annó itt olvastam róluk, nagyon érdekes dolgokat írnak és videó is van az etetésükről, a ketrec berendezéséről meg a fürdetésről. Itt ellehetsz egy darabig! Remélem segítettem! :)

U.i. Az előző válaszadónak pedig üzenem, hogy már behozta egy gyerek ide az ebolát, és nem egy süni fogja, akit mellesleg gondolom Magyarországon fognak beszerezni, bármennyire is viccnek szántad;)

2014. aug. 16. 16:09
 4/4 anonim válasza:

A link lemaradt, elnézést: [link]

és akkor már itt van egy másik is, ahol a felszereléseket nézheted meg: [link]

2014. aug. 16. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!