Tegnap vettem tengeri malacot. És még ma sem csinál semmit:S csak fekszik a házában, ha kivesszük akkor csak ugy van a kezünkbe. Mikortól fog feloldódni? Több hét? Lent a többi
Szia!
Olyan aranyos, és mégis, teljesen alaptalan az aggodalmad! :)
Amikor mi megvettük a cocánkat, úgy egy hónapig elvolt magában, mire feloldódott, és mert közeledni hozzánk, emberekhez. Hozzáteszem, hogy egyke xD malac, és nem vágyik társra. Most egy éves, és futkározik, eszik, visít, ha éhes, szóval mindegy egyéb-borzasztó eleven! :)
Kell egy kis idő, míg megszok benneteket. A társ hiánya ne zavarjon, mert nem igényli. A törődés, az kell neki, de mostanában jobb lesz, ha hagyod egy kicsit, hogy feltérképezze új lakhelyét :) Sikeres állattartást! :) Amúgy milyen fajta, és milyen nevet adtatok neki?
Nekem is kellet egy pár nap neki, nem is nagyon evett:S , csak ha minden szemet a kezemből adtam neki :D , és nyugi szeret titeket,csak újjak vagytok még neki.
kis idő kell hogy megszokja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!