Mi lehet a nyulamal?
Az egyik 1-2 honapos nyulamnak a hasa nagyobb a tobbi testverenel,eszik iszik kakil de megis miert akkora a hasa?
Megtapogadtam es kemeny.
Mi lehet a gond?vizet,szenat es tapot adok neki.
Nem, nem tud. Orvos nélkül elpusztul.
És ezért csakis Te vagy a hibás, mert nem hallgattál azokra, akik értenek a nyulakhoz.
Peddig mar vagy 4 napja ugyvan es eszik iszik kakil:)
Halgatam es msot ugycsinalom de akkor meg nem tutam .:S
Amugy nem adtam neki akkor soh puliszkalisztet keveset es megvan mar majdnem 2 honapos,3-4 napja mar ugyvan es eszik iszik minden hejre tud joni nem?pont ilyenkor van szabadsagon az allattorvos...
Letszi aki tud valamilyen gyogymodot az irjon!!:SS
Akkor nem tudtad...épp ezért kellett volna megfogadni a tanácsokat, vagy utánaolvasni a témának. Nem számít, hogy mennyit kapott, a lényeg, hogy nem neki való dolgokkal etetted.
Ha a doki szabadságon van, keress másikat. Épp elég baj, hogy napok óta hagyod szenvedni. Valószínüleg felpuffadt a sok szeméttől, és ha nem kap orvosi segítséget, bele fog pusztulni. Gondolom beoltva sincsenek...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__5975909-h..
Ő mindent megtett, mégis elpusztult a nyuszija. Te semmit nem teszel, mert megint okosnak hiszed magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!