Van két degum 3 hete vettem őket, és az egyiknek a hasánál oldalt kopaszodik és csak ott vakarja. Tudok neki valahogy segíteni hogy meggyógyuljon és ne kpoaszodjon todvább?
menj el a kisállat kereskedésbe és ott vegyél degunak fürdőhomokot.Mert igénylik az is leget hogy bolha amíg én nem tudtam hogy kell nekik fürdőhomok addig mindig vakarózott már nem.Írj ha kérdésed van.
(14/L)
Igen, szerintem is jó lenne egy kis fürdőhomok.Az enyémek imádják:o)
Nálunk például olyan a mókuskerék ,hogy kiáll belőle egy kis "pöcök" és amikor futnak benne ott kikopik a szőrük.
Vagy, amikor verekednek,kitépik egymás szőrét..
Az lehetetlen mert két fiúm van...
Ha elvinném állatorvoshoz mennyibe kerűlne kb mert most nincs sok pénzem de szeretném elvinni..
Elvittem orvoshoz a degumat. hála istennek az orvos azt mondta valószínű semmi baja csak összeverekedtek és azért hiányzik onnan a szőre és ha netán tovább terjedne akkor vigyem vissza és kezeli!
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!