Mit tegyek h meggyógyuljon? A többi nyuszim elkaphatja tőle?
Figyelt kérdés
A nyuszim 3hónapos, kint tartom a kertben mert családi házunk van, szegényke ebben a hidegben szerintem megfázott, lehet ennek a következménye az h bogyókat kakil de közben ilyen kocsonyás lé is jön belölle, szóval nem hasmenése van!2010. dec. 14. 10:47
1/12 anonim válasza:
Meg nem mondom neked hirtelen de ha kocsonyás akkor valami nyuszi betegség és elkaphatja a többi is.Írd be a keresőbe,hogy nyúl betegségek és olvasgass utána a tüneteknek.
A helyedben én egy állatorvost is felkeresnék...
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2010. dec. 14. 11:13
3/12 szamóca. válasza:
az nem megfázás tünet.
különítsd el a többi nyuszitól mert elkaphatják, és vidd orvoshoz amilyen gyorsan csak tudod. Az én nyuszim ilyesmiben pusztult el egy nap alatt. nem biztos hogy a te nyuszidnak is ugyanaz a baja, de inkább vidd dokihoz.
4/12 anonim válasza:
Gondolom, ha neked lenne hirtelen valami hasonló tüneted (kocsonyás lé jön belőled), nem mennél orvoshoz, hanem megkérdeznél pár ismeretlent, mit csinálj.
5/12 A kérdező kommentje:
És az nem lehet h pár nap múlva el fog neki múlni és akkor nem lesz semmi baja?Muszáj orvoshoz vinni?Tegnap kezdődött neki,de ma már olyan a kedve is mint régen!Csak nem fog megsínyleni benne!Vagy tévedek?
2010. dec. 14. 12:02
6/12 anonim válasza:
Lehet hogy elmúlik, lehet hogy megdöglik.
Ezért találták ki az orvost, mert az ért hozzá. Tudod?
Persze várhatsz is vele, lehet hogy meggyógyul. Vagy kínoktól szenvedve megdöglik.
7/12 szamóca. válasza:
minden lehet, én vinném. de ha neked nem ér annyit... azért akkor tanácsolom hogy több állatot ne tarts, mert roszul járnak veled.
8/12 anonim válasza:
Ez Coccidiosis. A nyúlnak annyi.
9/12 anonim válasza:
nem muszáj állatorvoshoz vinni, sőt! állatot tartani sem muszáj:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!