Szeretnék egy roborovski törpehörcsögöt, de anyukám nem engedi, mert már van egy dzsungáriai törpehörcsögöm. Mit tegyek? Hogy vegyem rá anyukámat hogy legyen mégegy hörim?
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek! Köszi előre:)2014. júl. 29. 23:42
1/6 anonim válasza:
vedd meg és mutasd meg neki hogy "nézd ő az új háziállatunk" nekem nem engedte hogy legyen cicám...szereztem magamnak egyet :D de nem volt szíve visszavitetni mert annyira cuki! :D
2/6 anonim válasza:
csináld azt amit az előző írt én is ezt csináltam csak sisakos kaméleonnal :D
3/6 anonim válasza:
És vegyél neki is egy ketrecet, nehogy széttépje egyik a másikat.
4/6 A kérdező kommentje:
Jó jó, ezek mind jó ötletek, csakhogy az állatkereskedés rohadt messze van, busszal meg nem akarom vinni a hörcsit, tehát egyetlem megoldás a kocsi, ami most csak anyunak van ://////
2014. júl. 30. 07:53
5/6 anonim válasza:
Gondold végig. A robi társas állat. Abból min. kettőt szerencsés tartani. (Persze a dzsungi és az aranyhöri magányosan élőt, területvédő...)
A dzsungi és a robi értelemszerűen nem összepakolható. Így kell egy szép nagy új kecó a két kis robinak....
6/6 anonim válasza:
Nem ajánlom a robit...nagyon kicsi és nagyon gyors. Szerintem örülj a dzsunginak, majd utána kipróbálhatsz mást, ha akarsz, mellesleg a hörik szagokkal és számunkra nem hallható hangokkal kommunikálnak és a gyengébbik állat belebetegedhet, pl nekem így volt sajnos. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!