Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik állat a "jobb"? (csincs...

Melyik állat a "jobb"? (csincsilla, tengerimalac, nyúl)

Figyelt kérdés
Amire kíváncsi lennék,hogy melyik állatot érdemesebb tartani szempontba véve a szagukat,mekkora helyet foglalnak és mennyibe kerül a tartásuk.

2014. júl. 29. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
más rágcsáló: degu, aranyhörcsög, dzsungáriai törpehörcsög, mindenféle egér (pl. ugró), patkány, cukormókus vagy csíkosmókus, pele, afrikai fehérhasú törpesün, vadászgörény
2014. júl. 29. 15:56
 12/15 Ghtyshd ***** válasza:
54%
Én mókust ajánlok, de marad a véleményem, hogy tengerimalacot tarts :)
2014. júl. 29. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hoy azt mondjak a tmalac budos, de ez nem igaz. Nekem malim van, azt nehez kezhez szoktatni, es eleg felos. De mindenkepp ajanlom, mer ha megszelidul, akkor nagyon edes lesz veled.

Nyula van egy ismerosomnek, nagyon aranyos, de elegge draga a ketrece, es sokat eszik. Ezenkivul nincs bajom vele. :) Mindkettot ajanlom. Degut nem ismerem

2014. aug. 6. 12:30
 14/15 anonim válasza:
a csincsilla szerintem a legjobb sokáig él nem büdös a kaja az változó hogy mennyit esznek de nem drága a csincsillát jobb ketőt tartani mert amúgy begojóznak és a ketrec minél magasabb minél több emelettel annál jobb de bőven elég egy 2 szintes kettőnek a szaporulattol meg nem kell félni mert 111 naponte 1-2 csinit fial úgy hogy én a csinit ajánlom
2014. okt. 11. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
nyul,nyul,TÖRPENYUL!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. dec. 2. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!