Tengerimalac lehet vemhes csincsillától?
Lehet hülyeséget kérdezek bocsi!!! De nagyon rossz sejtésem van :@… .
Pár hete.. Az történt.. Hogy valahogy kinyitotta a ketrec tetejét a csincsilla…. Feltolta.. Elég érdekes.. 505 grammos állatba h van ennyi ero.. Es kiszokott… jövök haza meg voltam ijedve hogy hova lett.. Uhh mondom minden zárva nem értem egyszer csak hallottam hogy futkározik az ágyam alatt majdnem szívrohamot kaptam 5 órát volt kint el sem tusom képzelni mit csinálhatott.. Tengerimalacommal vannak egy helységbe ..neki nem rácsos a helye ..és észre vettwm h az ágyalol odament neki puszit adni uristen… mondtam neki mit csinalsz es elrohant.. Csincsillat lanynak vettem de láttam mar h vmi.. Kis rudacskat xddd tisztogat o.o ebbol feltetelezem h fiu jezusom es arra gondoltam mi van ha amig nem voltam itthon ezek ossze jottek… fuuu az nap nagxon kedves bujos volt a malacom… feltunoen.. O.i eltelt egy kis ido mar es nem engedi magat felvennn :(i se a hasahoz nem nyulhatok istenem el sem tudom kepzelni vahyis de mert ezen jar az eszem ossze jottek???? Vaaa most mi lesz ;( megfog halni a vemhes malacom?????? Holnap lemérem.. Nem :(((tudom mert am is falánk
kbszott idegesítő a sok :(( O.o :((( úristen -.-
Vidd orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!