Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac lehet vemhes...

Tengerimalac lehet vemhes csincsillától?

Figyelt kérdés

Lehet hülyeséget kérdezek bocsi!!! De nagyon rossz sejtésem van :@… .

Pár hete.. Az történt.. Hogy valahogy kinyitotta a ketrec tetejét a csincsilla…. Feltolta.. Elég érdekes.. 505 grammos állatba h van ennyi ero.. Es kiszokott… jövök haza meg voltam ijedve hogy hova lett.. Uhh mondom minden zárva nem értem egyszer csak hallottam hogy futkározik az ágyam alatt majdnem szívrohamot kaptam 5 órát volt kint el sem tusom képzelni mit csinálhatott.. Tengerimalacommal vannak egy helységbe ..neki nem rácsos a helye ..és észre vettwm h az ágyalol odament neki puszit adni uristen… mondtam neki mit csinalsz es elrohant.. Csincsillat lanynak vettem de láttam mar h vmi.. Kis rudacskat xddd tisztogat o.o ebbol feltetelezem h fiu jezusom es arra gondoltam mi van ha amig nem voltam itthon ezek ossze jottek… fuuu az nap nagxon kedves bujos volt a malacom… feltunoen.. O.i eltelt egy kis ido mar es nem engedi magat felvennn :(i se a hasahoz nem nyulhatok istenem el sem tudom kepzelni vahyis de mert ezen jar az eszem ossze jottek???? Vaaa most mi lesz ;( megfog halni a vemhes malacom?????? Holnap lemérem.. Nem :(((tudom mert am is falánk

2014. máj. 1. 00:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Miért baj ha smileyzok? Kifejezem az érzéseimet.. Nem vagyok se taknyos se p.csa.. Igy esett jól… .ha nem tetszik ne nézd.
2014. máj. 1. 02:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Siess a malaccal orvoshoz, de nem azért mert a csincsillával futkározott, hanem a kerek kemény has puffadásra utal, ami végzetes lehet a számára. Sürgősen Espumisan-t kellene neki adni, ami felszabadítaná a gázokat. Ha van otthon, akkor fecskendővel te is adhatsz neki.
2014. máj. 1. 02:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Rendi elviszem köszii
2014. máj. 1. 08:18
 14/23 A kérdező kommentje:
A csincsillás történet egy hónapja volt ..viszont ha vemhes lenne ha megfogom a pocit kétoldalt éreznem kéne..lefekszik és ugy oldalasan mint ha nem férne el a hasa ,remélem puffadás illetve nem mert nem akarom hogy baja legyen :(!! Elviszem az a biztos.
2014. máj. 1. 08:30
 15/23 Gamekerdes10 válasza:
45%
szerintem teherbe esett a tengeri malactól.
2014. máj. 1. 09:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ma van ügyelet a környékeden, akkor szerencséd van, de nem halogathatod az ünnep utánra, ha nem csinálsz valamit, nem éli meg a holnapot.

Az Espumisan csepp embereknek gyártott gyógyszer, sok családban van, főleg kisgyerekeseknek. Kérdezd körbe az ismerősöket és kérj egy kicsit, 1-2 ml-t fecskendővel nyomj be a szájába!

2014. máj. 1. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem múltkor a papagájom esett teherbe az aranyhalamtól,de szerencsére már jól vannak.Úgy kezdődött az egész h a papagájom kirepült a kalitkából és pár perc múlva az akváriumban találtam meg ,egyből gondoltam h itt baj lesz,mert a papagájom lány ,az aranyhalam meg fiú!
2014. máj. 25. 23:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Azt hittem végén h fel van puffadva vettem neki espumisant adtam neki, volt állatorvos is kutyamnál akkor ránezett a cocára azt mondta h fel van puffadva.. Persze nem mondtam el neki.. A fdnt említett esetet… erre este… nyöszörgöt kivettem megsimiztem éjjel többször is fel nyöszörgött… reggel nézek be máshol feküdt ahol este.. Aztán nézek oda véres volt a forgács nagyon megijedtem… szedem ki és volt benne egy kis halott "baba" :-(((((… szegényem.
2014. jún. 7. 13:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Félig szerencsés eset volt a picit sajnálom, de rosszabb is lehetett volna :-( csincsilla ketrec tetején azta részt meghajlítottam nehéz becsukni de jobban beakad és esélye sincs kinyitni.. Ebből is tanultam! :( kispufi szerelmem
2014. jún. 7. 13:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a malacodat már vemhesen hoztad el. 58-73 nap a vemhessége. Az biztos, hogy nem a csincsilla volt a ludas.
2014. jún. 8. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!