Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 3 napja van itt a nyuszim....

3 napja van itt a nyuszim. Fél vagy még nem szokta meg a helyet?

Figyelt kérdés

Ma ki akartam venni egy 15 perces simogatásra, hogy szokjon a kezemhez. Azt olvastam, csak akkor vegyük ki, hogyha a nyúl jön ki magától. Ki is jött, de amikor fel akartam venni visszaszaladt a ketrec végébe. 6 hetes. Most csak fél tőlem, vagy még nem szokta meg a helyét?

3 napja van nálam.

#nyúl #ketrec #nem szokta meg
2014. júl. 22. 12:32
 1/3 KGabi0000 ***** válasza:
Még meg kell szoknia,kb. Egy hét mire hozzászokik.Amúgy így nem fog kijönni,akkor is ki kell venni,ha nem jön ki,meg kell neki mutatni,hogyha kiveszed nem történik semmi rossz.
2014. júl. 22. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg is-is. A nyulak nem túl bátor állatok. Nem tudom hol vetted, de ha eddig nem volt napi szinten ember a közelében, akkor sok idő kell mire megszokja a kezedet. Egyelőre ne vedd még fel, várd meg, hogy ő közeledjen, simogasd meg, jutalmazd valamivel, amit szeret, és ha már elnyerted a bizalmát, akkor vedd fel.
2014. júl. 22. 12:49
 3/3 lülü-ke ***** válasza:
Attol fugg szerintem tegyel papir zacsit a fejedre ......
2014. aug. 12. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!