3 napja van itt a nyuszim. Fél vagy még nem szokta meg a helyet?
Figyelt kérdés
Ma ki akartam venni egy 15 perces simogatásra, hogy szokjon a kezemhez. Azt olvastam, csak akkor vegyük ki, hogyha a nyúl jön ki magától. Ki is jött, de amikor fel akartam venni visszaszaladt a ketrec végébe. 6 hetes. Most csak fél tőlem, vagy még nem szokta meg a helyét?
3 napja van nálam.
2014. júl. 22. 12:32
1/3 KGabi0000 válasza:
Még meg kell szoknia,kb. Egy hét mire hozzászokik.Amúgy így nem fog kijönni,akkor is ki kell venni,ha nem jön ki,meg kell neki mutatni,hogyha kiveszed nem történik semmi rossz.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg is-is. A nyulak nem túl bátor állatok. Nem tudom hol vetted, de ha eddig nem volt napi szinten ember a közelében, akkor sok idő kell mire megszokja a kezedet. Egyelőre ne vedd még fel, várd meg, hogy ő közeledjen, simogasd meg, jutalmazd valamivel, amit szeret, és ha már elnyerted a bizalmát, akkor vedd fel.
3/3 lülü-ke válasza:
Attol fugg szerintem tegyel papir zacsit a fejedre ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!