A nyuszim, Hópihe meg akarja enni a papírt. Egyszer olvastam a ketrece előtt, és a magazin csücskét meg akarta rágcsálni. Ha egyszer nem venném észre, hogy lerágta a szélét, akkor abban elpusztulhat?
Nem hinném, de azért ne hagyd, hogy sokat egyen belőle. Az én nyuszim is mindent megrág :D A falevelektől a bútorokon keresztül a szőnyegig. De azért ne engedd neki mert ha sokat eszik akármiből is az nem túl jó, el is pusztulhat. Ui: Soha nem értettem azokat akik nyuszit esznek :'( De hát, ebbe nem szólhatok bele.
Esetleg kaphatok Hópihéről képet? Fehérnek tűnik és imádom a fehér nyuszikat :)
ne engedd neki!
Foleg hogy mindent megragjon nekem is volt nyuszim cs odaadtuk egy tenyesztonek..o is mindent megragott vettem neki fogkoptato kovet 3-400Ft nemdraga ijen kis dobozkaba tudod venni az allatkereskedesben, van tobbfele izben is (repas,gyumolcsos..stb) mikor en vettem neki akkor sokkal kevesebb dolgot ragott meg mert inkabb odament a ketrecehez es ragta azt a kovet, egyebkent azer ragcsal mert koptatja a fogat:)ennek a konek van ijen drotfele a hatuljan/aljan azzal konnyen feltudod helyezni a ketrec BELSO felere.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!