A dzsingariai törpehörcsög ehet körmöt?
Figyelt kérdés
Nemreg vettem a torpehorim, meg nem vagyok tul tapasztalt, es nem tudom hogy adhatok e neki kormot. Horigazdik legyszi segitsetek!2014. júl. 20. 23:54
31/35 julcsika01 

válasza:

honnan jött az ötleted?
en biztos nem adnek neki. de tetod. drukkolok a hörinek.
32/35 anonim 

válasza:

Ezt hogy képzeled?Körmöt?Hörcsögnek?Te beteg vagy!-.-Ez nem olyan anya-gyeerek kapcsolata!Nem fog növelni semmit!Tudod te mennyi bacilus,meg piszok van a körmön?Ha ennyire mániád egyed meg te a sajátodat!Ne mérgezd vele szerencsétlen hörcsögöt!Mind1 miattad fog meghalni!Ha annyira a kedvében akarsz járni akkor adjál neki sajtot,vagy lisztkukacot de NE körmöt!Ez már gusztustalan!Te bolond vagy!O.o
33/35 anonim 

válasza:

Aranyos az elképzelés: a kötelék.. :) De ne adj neki többet nehogy elpusztuljon, mert a kötelék akkor elszakadna...
34/35 anonim 

válasza:

Véletlenül nem a Te kérdésed ez is? http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__60554..
35/35 anonim 

válasza:

Jézus Isten >.< Ennyi hülyét, te jó ég. xD Szegény hörcsög! Hogy jut ilyesmi eszedbe?! Nem vagy normális. Sőt. Teljesen hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!