Arany- vagy dzsungariai torpehorcsog?
Az aranyok általában nyúzhatóbbak a dzsungik szoktak kicsúszni a kézből, de dzsungik közt is van tunya... :D
Teljesen hörcsög-, és nem fajtafüggő... :)
Nekem dzsungim volt, és nagyon barátságos volt. Ha letettem a tenyeremet, akkor belemászott. Soha nem harapott. Puszilgattam is, és akkor sem csinált semmit. Meg szerintem aranyosabbak is, emrt kisebbek, mint az aranyhörik.
:)
A fiúk pisije semmivel sem büdösebb, nem egerek!
A dzsungik helyes takarítás mellett szagtalanok, de ezt a tenyésztőtől is megkapod majd.
A hímek pedig egyáltalán nem vadabbak, mint a nőstények, van nyugodt hím és nyugodt nőstény is, ugyan úgy, ahogy van izgága hím és izgága nőtény is. Ha valakinek volt két hörcsöge egész életében és az egyik hím a másik nőstény volt, akkor nincs joga rámondani a nagy átlagban, hogy a hímek agresszívebbek.....
Nekem is dzsungáriaim volt, azt mondták a boltban, hogy lány, és amikor meghalt láttam, hogy fiú
Pedig nem is volt büdös... és én azt tapasztaltam, hogy nagyon hiperaktív, de NEM harap. Én is nemsokára veszek egy új dzsungáriai törpehörit. :) írd meg, hogy fiú, vagy lány hörit vettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!