A törpenyuszim állandóan rágja a kecó rácsát. Mivel szoktassam le?
Mindig van előtte fogkoptató ágacska, amit el is rágcsál, vitaminnal dúsított rudacskát is kap (mert hallottam, hogy lehet vitamin hiány miatt rág).
Próbáltam már ecettel bekenni, és citrommal is. Konkrétan megszagolta és lenyalta, nem nagyon undorodott tőle. Mondták, hogy kenjem be egy darab hússal, vagy szalámival mert annak sem szeretik az illatát, neki ez sem volt gond.
Mivel lehetne még rávenni, hogy ne lógjon egész nap a ketrec oldalán és rágjon mint egy őrült?
Köszi
Nem olyan kicsi ágat kap, kb. 3ujjnyi átmérőjű. Szoktam nézni a fogait és jó méretűek, rendesen koptatja.
Lány nyuszkó, márciusban lesz 2 éve hogy nálam van. (amikor hozzám került 4 hónapos volt.)
ki szeretne jönni,mert nem érzi jól magát,ennek 3 oka lehet:
- kicsi a ketrec
- egyedül van és szeretne társaságot
- unatkozik
vedd ki amennyit csak tudsz, figyelj rá és játsz vele többet, ha pedig kicsi a ketrece vegyél neki nagyobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!