Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kinek kell ingyen 1 tengerimal...

Kinek kell ingyen 1 tengerimalac? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

egy 2.5éves nöstény malackárol lenne szo. sajnos kiderült h sulyosan allergiás vagyok rá,és az orvos azt mondta ha megakarok gyogyulni el kell ajándékozni. a szivem szakad meg,mert nagyon szeretem,és szeretném ha 1 gonoskodi gazdihoz kerülne.

szegeden lakom,akit érdekel irjon

köszönöm

2010. jan. 8. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Két és fél év után derült ki, hogy allergiás vagy rá?
2010. jan. 9. 08:54
 2/6 A kérdező kommentje:
igen,mert én alapbol alllergiás beteg vagyok,és állandoan gyogyszert kell szednem,igy én külsöleg nem érzékeltem,h allergiás lennék rá. és most voltam vérvételen egyéb okokbol,és az 1ik értékem tul magas a grnulocitáim között és azt mondta az allergologus,h töle van és ha nem ajándékozom el,akkor ezek daganatot is okozhatnak:S
2010. jan. 9. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt a sok hülyeséget!!!

Nekem is egy 2,5 éves nőstényem van. Nemrég pusztult el az anyukája, ezért szereztem neki egy 3 éves nőstényt, aki születésétől kezdve,egy gazdánál volt. A lényeg, hogy ez a 3 éves, depressziós lett és 4 nap mulva elpusztult. A neten is írják, hogy az idősebb malacokat, nagyon megviselheti a helyváltoztatás.

Nem tudnád a lakásban olyan helyre tenni, ahol nem vagy vele egy légtérben?

2010. jan. 10. 00:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sose tudnék megválni a malacomtól!!Ha alapból allergiás vagy akkor nem ugyan mindegy??
2010. jan. 10. 10:31
 5/6 A kérdező kommentje:

nem tehetek rola,de már találtunk neki 1uj gazdit akit ismer is és nem lesz egyedül,mert lesz neki 1 lány társa,akit szintén ismer mert nyáron én vigyáztam rá.

jo helyre került.

nehezen válok meg töle de az egészségem és az életem fontosabb.

egyébként meg tesom barátnöje fogadta örökbe.

2010. jan. 10. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:

00:14-es vagyok.

Örülök, hogy jó helyre került a malacka.

2010. jan. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!