Állatokat szeretnék tartani. Ez így lehetséges?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon szeretnék már kisállatot tartani. Van több is ami tettszik: dzsungáriai törpehörcsög, csíkosegér, tüskésegér. Nem tudok választani közöttük, mert mind nagyon tettszik. Arra gondoltam, hogy lehetne-e mindet egy ketrecben tartani együtt?2014. júl. 11. 20:10
11/12 anonim válasza:
Na ne haragudj kedves kérdező, de ne csinálj úgy itt, mint, ha te olyan nagy szakértő lennél. Életedben először tartanál állatot, kérlek hallgass azokra, akiknek már van benne tapasztalatuk, hogy megkönnyítsd a saját és a leendő kisállatod/kisállataid életét. Nekem 12 év tapasztalatom van kisemlősökkel kapcsolatban, 1 éve már tenyésztő vagyok és rengeteg kis rágcsálóval volt már dolgom. Tartsál egy fajta állatot, de azt/azokat az igényeinek megfelelően. Döntsd el kérlek, hogy melyik legyen az, vagy ha nem tudod, az azt jelenti, hogy még nem vagy elég érett az állattartáshoz. Ha sikerült döntened, nyugodtan keress meg privát üzenetben, mert nagyon szívesen segítek neked!
12/12 A kérdező kommentje:
Milyen rágcsálókkal volt már dolgod? Mit ajánlanál elsőnek?
2014. júl. 17. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!