Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan szoktassam kézhez a...

Notorius96 kérdése:

Hogyan szoktassam kézhez a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
Annyi az egész ,hogy körülbelül 5 napja van itt a malackám és ma volt az alom takarítás, próbáltam óvatosan megfogni de mikor arra kerül volna a sor ,hogy megemelem elkezdett úgymond "morogni" rám és próbált megharapni a malac 6 hetes tudtok tippeket adni ?

2014. júl. 11. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
fogdosd sokat lógasd be a kezed egy kis csemegével ha nagyon harap kesztyűben fogdosd először egy idő után meg fogja szokni és látni fogja hogy az a "nagy pókszerű" izé nem akarja megenni :D (a kezed ^^)
2014. júl. 11. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Az én első malackám elkezdett nagyon hangosan visítani amikor először megfogtam azt hittem megnyomtam de rájöttem hogy csak félt hogy elkapta valami "ragadozó" :D olyan édes volt szegénykém de aztán kivettem visított menekült volna majd elkezdtem neki beszélni finoman beleraktam az ölembe akkor ledermedt és énekeltem is neki :D akkor meg csak fülelt hogy most mi van majd szépen lassan megszokott kb 1 másfél hát alatt már rajtam szaladgált meg mellettem :) de ha más hangját meghallotta akkor fülelt nagyon

beszélj hozzá te is sokat vagy énekelj (nekem sincs jó hangom :D) de szerintem megnyugtatják a dallamok meg hozzászokik a hangodhoz

2014. júl. 11. 13:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam kondis kesztyűbe csak nem lehet azzal annyira jól megfogni és félek ,hogy kiugrana v valami :/
2014. júl. 11. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát beszélni szoktam hozzá az éneket lehet hanyagolnám :I Lehet előbb megijedne a hangomtól mint egy madártól :)

De majd próbálgatom :) Köszi a tanácsot :)

2014. júl. 11. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
valami puha anyagú pamut téli kesztyűd nincs? Az is jó
2014. júl. 11. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

jah még annyit hozzáteszek hogy nyugodtan énekelj neki :D nekem sincs tényleg hangom

egyszer egy vad sünit találtam és amikor énekeltem neki kb 10 perc után előmászott olyan cuki volt :) (tiszta csipkerózsikának éreztem magam :D)

2014. júl. 11. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Majd keresgélek :D Na majd megpróbálom az éneket csak ne legyen senki a közelbe mert azt nagyon sajnálni fogom :D
2014. júl. 11. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:

én nem féltem, benyúltam, ha harap hát tessék nem vagyok finom :D lehet azért is akar, hogy kaja-e vagy, vagy sem.. :D

én mindig úgy kezdtem, hogy ölbe és nyomtam neki az ubit a szájához, hogy én lenni pótmami, aki adni neked enni :) beszélek neki, meg ilyenek.

kesztyűvel az a baj, hogy nem érzi rajtad az illatod, és a kezedre ugyanúgy morcos lehet :)

2014. júl. 11. 19:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Az enyém nem szereti az ubit :D
2014. júl. 11. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!