Hogyan szoktassam kézhez a tengerimalacom?
előző vagyok
Az én első malackám elkezdett nagyon hangosan visítani amikor először megfogtam azt hittem megnyomtam de rájöttem hogy csak félt hogy elkapta valami "ragadozó" :D olyan édes volt szegénykém de aztán kivettem visított menekült volna majd elkezdtem neki beszélni finoman beleraktam az ölembe akkor ledermedt és énekeltem is neki :D akkor meg csak fülelt hogy most mi van majd szépen lassan megszokott kb 1 másfél hát alatt már rajtam szaladgált meg mellettem :) de ha más hangját meghallotta akkor fülelt nagyon
beszélj hozzá te is sokat vagy énekelj (nekem sincs jó hangom :D) de szerintem megnyugtatják a dallamok meg hozzászokik a hangodhoz
Hát beszélni szoktam hozzá az éneket lehet hanyagolnám :I Lehet előbb megijedne a hangomtól mint egy madártól :)
De majd próbálgatom :) Köszi a tanácsot :)
jah még annyit hozzáteszek hogy nyugodtan énekelj neki :D nekem sincs tényleg hangom
egyszer egy vad sünit találtam és amikor énekeltem neki kb 10 perc után előmászott olyan cuki volt :) (tiszta csipkerózsikának éreztem magam :D)
én nem féltem, benyúltam, ha harap hát tessék nem vagyok finom :D lehet azért is akar, hogy kaja-e vagy, vagy sem.. :D
én mindig úgy kezdtem, hogy ölbe és nyomtam neki az ubit a szájához, hogy én lenni pótmami, aki adni neked enni :) beszélek neki, meg ilyenek.
kesztyűvel az a baj, hogy nem érzi rajtad az illatod, és a kezedre ugyanúgy morcos lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!