Hol tudok Kecskemét közelében olcsón csincsillát venni?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék vmi szőrmókot a szobámba. Allergiás vagyok az állatszőrre, de úgy hallottam, hogy a csincsilla hipoallergén. Nem tudom, hol és mennyiért lehet kapni és igazából az egyéb tudnivalókkal sem vagyok teljesen tisztában. Segítsetek légyszíves!2014. júl. 11. 12:31
1/2 anonim válasza:
Szia! Ajánlanám neked elsősorban azt, hogy az interneten az apróhirdetések között nézz szét sokan hirdetnek, hogy nem tudnak gondoskodni a csiniről(a fényképről is látszik) vagy a picinyéről és gazdit keresnek és általában ők pici pénzért kínálják, de persze vannak olyanok is akik haszonból árulják. Ha nem találsz mentésre váró csinit akkor marad az állatkereskedés. Remélem ha nem is sokat, de tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
tszia :) igen segitettel :) koszonom :)
2014. júl. 13. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!