Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért "puttyog" a tengerimalacom?

Miért "puttyog" a tengerimalacom?

Figyelt kérdés

Van neki adva enni, inni, simizzük is sokszor, ki is van rakva, tiszta a terráriuma is, elég helye is van neki. Akkor mi baj lehet?

Az még oké, hogy amikor felkelünk, meglátja a mozgolódást egyből kér kaját és azért "puttyog", de amikor jól lakott akkor mi baja lehet?

Már eléggé idegesítő, szinte ki van nyalva a segge is és zajong állandóan.. Fárasztó nagyon.

Mit csináljak vele?

2010. jan. 7. 10:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ha tehetném vennék neki társat, én lennék a legboldogabb, ha ezt megtehetném, de így is nehezen tudtam megvenni az akváriumot. Most jelenleg még a bérleteimre sincsen pénz nemhogy nagyobb helyre és még 1 malac gondoskodására :S

Majd ha lesz munkám, akkor lesz társa.

Rengeteget van vele foglalkozva, vannak ismerőseink, akik a malacukkal negyed ennyit nem játszanak, foglalkoznak..

Ja és hogy minek vettük? Páromtól kaptam és közösen gondoskodunk róla. Imádjuk őt és soha nem fogjuk senkinek odaadni.

2010. jan. 7. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Itt fel vannak véve mikor milyen hangokat ad ki.

Nekem sokat segített.

2010. jan. 7. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ez jó: "Ha ez nem tetszik, vegyél pókot!" Teljesen kész XD
2010. jan. 7. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
12:08 és 12:10 vagyok. Örülök hogy lesz társa, ha nem is most:) Elhiszem hogy sokat foglalkozol vele, minden gazdinak így kéne tennie!
2010. jan. 7. 15:26
 15/19 A kérdező kommentje:

15:26-osnak: köszönöm, igen nagyon szeretem őt és biztos, ha lesz rá lehetőségem veszek társat mellé. :)

14:41-esnek: köszönöm neked is, meg fogom hallgatni a hangokat, biztos nekem is fog segíteni:)

2010. jan. 7. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A puttyogással az örömét fejezi ki, amikor nyíg, akkor éhes, amikor meg azt a másik hangot adja ki, pl mikor simogatod akkor boldog és szeret téged:D
2010. jan. 7. 20:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Amikor simogatom, ölembe veszem, akkor olyan hangot ad ki, mint a galambok; búg vagy nemtom :) Meg kell zabálni olyankor :)))
2010. jan. 7. 20:32
 18/19 anonim válasza:
azért adják ki mert jol érzik magukat.ennyi=)
2010. jan. 8. 23:58
 19/19 anonim válasza:
sőt,ne papucsállatkát hanem óriás amőbát nevelj. [link]
2011. márc. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!