Ez egy állat. Az állatok bizony zajosak... Ha nem viseled el, nem kellett volna megvenni, már ne haragudj, hogy ezt mondom!
Amúgy normális, ha puttyog, ha az amire gondolok... ilyen a hangjuk!
2010. jan. 7. 11:07
2/19 anonim válasza:
Amikor éhes, akkor nem puttyog, hanem vikog. A puttyogás teljesen normális náluk, olyankor semmi bajuk nincs. Egyébként nehéz elhinni, hogy valakit idegesít a tengerimalac puttyogása, hiszen ez elég halk.
2010. jan. 7. 11:11
3/19 A kérdező kommentje:
OKé, ezt szerettem volna megtudni, hogy nincs-e vmi baja, mert ha hiszitek ha nem aggódok érte. Imádom őt! Csak azért néha bekattan és akkor aludj mellette! Halk.. érdekes. Mindegy. Köszi a válaszokat, örülök, hogy nincs semmi baja,mert tényleg én megteszek mindent, hogy neki a legjobb legyen, az utolsó kevés kis pénzemet is rá költöm..
2010. jan. 7. 11:15
4/19 A kérdező kommentje:
És a vikogás pontosan milyen? Valahol (pl.YouTube) meg tudom ezt nézni?
2010. jan. 7. 11:26
5/19 anonim válasza:
Egyet kell értsek az előttem szólókkal, minden éállat ad ki valamilyen hangot. A macska nyávog, a kutya ugat, és még sorolhatnám. Ha ez nem tetszik, akkor vegyél pókot. Annak szerintem már nem hallod a hangját. Vagy nevelj papucsállatkát.
2010. jan. 7. 11:27
6/19 anonim válasza:
Mi is etettük rendesen, minden finomságot megkapott, gondoskodtunk róla, de egy apró zacskócsörgésre is úgy visított. :D Aranyos-aranyos, de nem halk, az már tuti. :D Ráadásul állandóan nekilökdöste az itatóját a terráriumhoz, az üveghez, állandóan zajongott. Már nem él szegénykém, 4 évig volt velünk. :( Azelőtt is volt t.malacunk, ő tök nyugis volt, soha nem volt rá panaszunk.
2010. jan. 7. 11:28
7/19 anonim válasza:
Ha éhes, visít. Ha puttyog, azzal tartja a kapcsolatot, amolyan: "Szia" Ha többet tartassz, egymásnak csinálják, de egyedül tartott társ hiányában az embernek magyaráz.
2010. jan. 7. 11:30
8/19 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. Én tisztában voltam vele, hogy nem egy halk állat, csak néha megijedek tőle xD De akkor örülök, hogy nem azért puttyog, mert szenved. Jah igen az itatóját ő is nekizörgeti a terráriumhoz.
Papucsállatka :D:D:D ez jó beszólás volt! xD
2010. jan. 7. 11:44
9/19 anonim válasza:
Ne haragudj meg rám amiért ezt fogom mondani, de a malacodnak hiányzik a legfontosabb dolog: Egy AZONOS nemű társ! Nem szabadna malacokat egyedül tartani, társas állatok, szükségük van a fajtárssal való interakcióra és ezt te sehogy sem tudod neki pótolni, bármennyit is foglalkozol vele. Ráadásul a viselkedése is teljesen más (jobb) lesz ha kap egy társat.
2010. jan. 7. 12:08
10/19 anonim válasza:
Ja, még annyi hogy ha ketten vannak, legalább lefárasztják egymást és csöndben lesznek. Nekem 3 malac fiam van, egész délután a hangjukat se lehet hallani. Ráadásul sokkal viccesebbek, szórakoztatóbbak ha ketten (vagy többen) vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!