Szerintetek egy nyuszi vagy egy patkány tudja "jobban kifejezni a szeretetét" a gazdája felé?
A patkány mert nagyon okos és a legujjabb kutatások kimutatták hogy képesek érzelmekre is mellesleg személyes tapasztalat:
Barátom ismerősénél voltunk és volt egy patkánya én nem tudtam róla ültem nyugodtan a kanapén ők kimentek és éreztem hogy valami szimatolgat a nyakamnál odanéztem és egy hatalmas fehér patkány volt az úgy megíjjedtem és felvisítottam szegény meg csak ott állt majd leült két lábra és nézegetett engem szeppenten :D
aztán megbarátkoztam vele és ott futkosott körülöttem chipset ettem és odaszaladt hozzám és nyújtotta a kis kezét hogy kér :D törtem neki egy darabot elvette és olyan édesen megette
És amikor hívták a nevén akkor szaladt egyből oda haláli volt szerintem nagyon okosak meg befészkelte magát az ölembe és ott aludt meg amikor csikiztem kis kuncogó hangot is kiadott (egyébként ketrecben tartotta a gazdija de amikor otthon volt kiengedte szaladgálni)
A patkányoknak kiemelkedő az intelligenciája, az érzelmi intelligenciát is beleértve, olvastam egy kísérletet amiben azt tesztelték, mennyire képesek empátiára társaik iránt, elég jó eredménnyel végeztek.
Szerintem a patkány a nyerő.
4-es Úristen -.- nem, nem hiszem hogy arra gondolt mert a patkányok szeretik a társaikat és ha úgy nevelték a gazdájukat is a társukként kezelik és ha meghalna meggyászolná pont mint egy kutya nem mellesleg ahhoz mit szólsz hogy a kutya megeszi a halott gazdit??!
A patkány meg igenis okos és nagyon sokféle környezethez képes alkalmazkodni.... Egy normális tenyésztőtől vett patkány meg nem hordoz semmiféle betegséget és nagyon tiszta állatok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!