Mit tegyek ha álvemhes a nyúlam de nem akarok kölyköket?
Azta, látszik az állatok belső szerve? Jesszus, hova fejlődik az orvostudomány..... Te és azt tudtad, hogy ilyen kütyüt az emberek vizsgálata során is lehet alkalmazni? Hát nem fantasztikus? Sőt mi több, egyszerűen hihetetlen...
Na te is egy unatkozó kölyök vagy, akit anyuék nem fizettek be egy napközis táborba se, így aztán kénytelen vagy netezéssel elütni az időt otthon...
Tudtam,képzeld el.
Látszik,hogy nem szakember vagy....Csak gondolom te èletedben nem láttál ilyen jó műszereket.......Nem unatkozó hülye gyerek vagyok....Engem a szüleim idióta táborok helyett nyaralni visznek(3-szor a nyáron).Strandolni visznek,moziba stb.Gondolom te max.10vagy...
Igen, az altatásnak van egy minimális kockázata, de az álvemhességnek is. Egy nyúlhoz értő állatorvossal az ivartalanítás kockázata jelentősen lecsökken.
A pároztatás meg nettó baromság, nem old meg semmit és még szaporítasz is, ráadásul beteg kicsik is születhetnek, tekintve, h gyanítom nem tudni a nyuszi felmenőiről semmit. Szóval ebben az esetben a legjobb megoldás az ivartalanítás.
na, ebből is látszik, hogy még csak egy éretlen kölyök vagy... de nem baj, valószínűleg (és egy kis szerencsével) kinövöd....
15 éves létedre tudhatnád, hogy az ultrahang már a legtöbb orvosnál alapfelszerelés. Sőt, a röntgen se megy csodaszámba (képzeld, ezzel a csontokat tudják megnézni).
Egy orvos meg nem ezektől profi, hanem a tudásától, és attól, hogy mennyi állatot gyógyít meg. Egy profi állatorvosnál a kockázat minimális. Én is ivartalaníttattam a nyuszimat, és semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!